Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mintzkov - Opening Fire

Cover Mintzkov - Opening Fire
CD-Single
Mintzkov - (be)

Nummer

Jaar:2010
Label:ROCKOCO
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Philip Bosschaerts
Lies Lorquet
Min Chul Van Steenkiste
Pascal Oorts
Daan Scheltjens
Producer:Jagz Kooner
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 31)
Laatste week notering:17/04/2010 (Positie 49)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:10181 (74 Punten)
Ultratip Bubbling Under:27/02/2010 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 29 / Weken: 7 (V)

Tracks

18/01/2010
Promo - CD-Single Mintzkov - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Opening Fire
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24Opening Fire [Promo]Mintzkov
-
Single
CD-Single
18/01/2010
3:22Rising Sun, Setting SunHaldern Pop
ML005
Album
CD
22/02/2010
3:22Life Is Music 2010.1Universal
532.713-8
Compilatie
CD
23/04/2010
3:22De Afrekening 48Play It Again Sam
4420.A001.023
Compilatie
CD
17/05/2010
3:1930 jaar Studio Brussel - Eigen kweek [Deluxe 10CD Box]EMI
9289072
Compilatie
CD
29/03/2013
»» alles tonen

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360į24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

bjorn614
Member
*****
goed nummer

foxerke
Member
******
heerlijk , verdiende hit !!

Der_Nagel
Member
****
solider Titel der belgischen Rockformation – 4*…

weitere Infos zur Band:
http://www.myspace.com/mintzkov (26.2.10)

jeankeL
Member
***
heeft wel iets maar niet volledig mijn smaak .

demama
Member
******
Prachtige song met stijlvol baswerk! Geweldig!

gherkin
Member
******
Geweldige nieuwe single van hypergetalenteerde Belgen. Daar geef ik 6 sterren voor.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.