Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Saturday Come Slow

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43Heligoland [Limited Edition]Virgin
6094662
Album
CD
05/02/2010
3:43Heligoland + 100th Window [2CD Originals]EMI
0849032
Album
CD
09/09/2011

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

drogida007
Member
****

4 Sterne, aber nur weil Damon am Mikro ist.

Hijinx
Member
****
Damon Albarn is a cool addition, I like this.

Getharda
Member
******
Überragende Nummer, gute 6*.

toolshed
Member
******
Wundervoll!

remember
Member
***
ermüdend..

Der_Nagel
Member
****
wie beim lahmen und langweiligen Flat Of The Blade wirkt hier wiederum Damon Albarn mit...passable, beruhigende Trip-Hop-Nummer, das Ganze wirkt jedoch relativ zäh - hätte eindeutig mitreissender sein dürfen - 3.5 (aufgerundet auf knappe 4*)...

Miraculi
Member
****
Damon Albarn ist nicht nur mit seinen Gorillaz neu am Start - nein - er findet auch Zeit, MA unter die Arme zu greifen ... aber warum kommt der Samstag nur so langsam in Fahrt - wie der Song auch - und Damon's Stimme hat gar etwas sehr schlafwandlerisches ... zu viel Dope im Studio?
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.