Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Crookers feat. Miike Snow - Remedy

Cover Crookers feat. Miike Snow - Remedy
Cover

Nummer

Jaar:2010
Label:SOUTHERN FRIED
Distributeur:PIAS/NEWS
Muziek/Tekst:Christian Karlsson
Pontus Winnberg
Andrew Wyatt
Andrea Fratangelo
Francesco Barbaglia
Producer:Crookers
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:06/03/2010 / Piek: 20 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:20/03/2010 / Piek: 10 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 10 (V)

Tracks

25/01/2010
Promo - CD-Single Southern Fried / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Remedy
  3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Remedy [Promo]Southern Fried / N.E.W.S.
-
Single
CD-Single
25/01/2010
2:26Switch 15La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLFCD017 / NE9.0017.023
Compilatie
CD
15/02/2010
2:58NRJ Extravadance 20541 / N.E.W.S.
N01.3466.020
Compilatie
CD
08/03/2010
3:05Tons Of FriendsSouthern Fried / N.E.W.S.
N01.3461.020
Album
CD
15/03/2010
2:27Life Is Music 2010.1Universal
532.713-8
Compilatie
CD
23/04/2010
»» alles tonen

Crookers   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Knobbers30/08/2008Tip: 16 
Day 'N' Nite (Kid Cudi vs. Crookers)03/01/2009221
Put Your Hands On Me (Crookers feat. Kardinal Offishall & Carla-Marie)17/10/2009Tip: 5 
No Security (Crookers feat. Kelis)09/01/2010Tip: 16 
Remedy (Crookers feat. Miike Snow)20/03/2010Tip: 10 
Cooler couleur (Crookers feat. Yelle)18/09/2010324
A Place In My Heart (Crookers feat. Kym Mazelle)25/06/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tons Of Friends20/03/20102813
 

Miike Snow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black & Blue02/01/2010Tip: 10 
Remedy (Crookers feat. Miike Snow)20/03/2010Tip: 10 
Paddling Out18/02/2012Tip: 9 
The Wave30/06/2012Tip: 43 
Genghis Khan09/01/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy To You25/08/20121233
III12/03/20161101
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.09 (Reviews: 11)

bjorn614
Member
****
goed

Hijinx
Member
****
Cool track

Samuelw300
Member
*****
Ein sperriger Clubsong - der erst bei mehrmaligem Anhören den Ohrwurmfaktor offenbart.

"Remedy" gefällt mir persönlich ziemlich gut. Der verspielte Sound harmoniert sehr mit den Gesangparts.

Insgesamt ein sehr chillige Clubware.

Cheetah
Member
***
Bwa echt wilt ben ik er niet van

Der_Nagel
Member
****
Magik Johnson Vocal Mix: in diesem Remix eine anständige Clubscheibe - 4*...

gherkin
Member
*****
Eén van de dancehits van 2010!
Laatst gewijzigd: 05/08/2018 11:26

÷kkel
Member
****
In Ordnung

SoC_Girl
Member
****
s.o. Gut!

Miraculi
Member
****
Der Song benutzt Elemente aus Miike Snow's A horse is not a home - stellt daraus allerdings nicht wirklich etwas neues oder besonderes her - das Original ist natürlich super.

Schlappen
Member
****
Der Track wäre mir nicht weiter aufgefallen (ähnlich vieler aktueller Electro/House-Tracks), aber das Video ist gut gemacht u. man bleibt bis zum Schluß dran.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.