Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Pray For Rain

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:45Splitting The AtomThe Vinyl Factory
VF006
Single
7" Single
02/10/2009
6:44Heligoland [Limited Edition]Virgin
6094662
Album
CD
05/02/2010
6:44Heligoland + 100th Window [2CD Originals]EMI
0849032
Album
CD
09/09/2011

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998425
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

Thomas Hoffmann
Member
*****
Hat leider nur einzelne gute Momente. Knappe 4.

Edit: Hat sich gut gesteigert! Rauf auf 5.
Laatst gewijzigd: 20/10/2016 00:47

Hijinx
Member
****
This is good, builds to a good finish.

Getharda
Member
******
Überragende Nummer, gute 6*.

Musikgurrmong
Member
***
Kann ich leider gar nichts mit anfangen und verdarb mir sogar weitgehend die Lust auf "Heligoland".
Laatst gewijzigd: 20/10/2010 10:43

toolshed
Member
******
Ein großartiger Song!

remember
Member
***
Sound/Atmosphäre wären nicht so schlecht, aber die Vocals gehen gar nicht.
Laatst gewijzigd: 16/04/2015 21:27

Blackbox!
Member
***
Mir gefällts weniger.

Der_Nagel
Member
*****
Opener von Heligoland: guter bis sehr guter, beruhigender Trip-Hop-Track - 4.5 (knapp aufgerundet auf 5*)...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.