Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Peter Gabriel - The Power Of The Heart

Cover Peter Gabriel - The Power Of The Heart
CD-Single
Real World / Virgin PGSP16

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Lou Reed
Producer:Bob Ezrin
Peter Gabriel
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

05/04/2010
Promo - CD-Single Real World / Virgin PGSP16 (EMI) / EAN 5099963329520
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Power Of The Heart (Radio Edit)
  4:33
2.The Power Of The Heart (Album Version)
  5:49
3.The Power Of The Heart (Instrumental)
  5:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:51Scratch My Back [Special Edition]Real World / Virgin
PGCDX 12 / 6079762
Album
CD
12/02/2010
5:51Scratch My BackReal World / Virgin
PGCD12 / 6079752
Album
CD
12/02/2010
Radio Edit4:33The Power Of The Heart [Promo]Real World / Virgin
PGSP16
Single
CD-Single
05/04/2010
Album Version5:49The Power Of The Heart [Promo]Real World / Virgin
PGSP16
Single
CD-Single
05/04/2010
Instrumental5:48The Power Of The Heart [Promo]Real World / Virgin
PGSP16
Single
CD-Single
05/04/2010
»» alles tonen

Peter Gabriel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solsbury Hill14/05/1977176
Sledgehammer17/05/1986912
Don't Give Up (Peter Gabriel / Kate Bush)03/01/198797
Big Time04/04/1987198
Digging In The Dirt10/10/1992265
Steam06/02/1993254
The Veil29/10/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up05/10/2002214
Hit22/11/2003349
Scratch My Back20/02/2010139
New Blood15/10/2011116
So27/10/20124213
Scratch My Back / And I'll Scratch Yours05/10/2013538
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 7)

FranzPanzer
Member
**
Kommt ein wenig sehr sperrig daher.

Der_Nagel
Member
****
4+ für diese Ballade mit Pianospiel und Streichern…

ulver657
Member
******
ein sehr schönes Lied. wunderfein!

Widmann1
Member
****
Da gebe ich doch glatt doch mal eine wenigstens durchschnittliche Bewertung.
Das original von Lou Reed, dass er zwei Jahre zuvor (2008) nur im Internet veröffentlich hat, kennt keine Sau.

user0816
Member
****
Sentimental letztlich ansprechend. Für den Preis erkauft, dass hier im großen Stil Gedöns aufgefahren wird. :(

variety
Member
****
Fast eine 5 für diese Version...

remember
Member
****
Schön..aber auch langweilig.
In bestimmten Momenten aber sicher auch mit Gänsehaut oder Tränen begleitet.
Laatst gewijzigd: 10/09/2013 20:15
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.