Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Katerine - Enjoy The Day

Cover Katerine - Enjoy The Day
CD-Single
Mostiko 23 23121-2 (be)

Nummer

Jaar:2010
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Yves Gaillard
Katerine Avgoustakis
Producer:Yves Gaillard
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/02/2010 (Positie 46)
Laatste week notering:20/03/2010 (Positie 45)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10988 (53 Punten)
In de landen:
be  Piek: 26 / Weken: 4 (V)

Tracks

22/02/2010
Promo - DJ Rebel Remixes - CD-Single Mostiko 23 23121-1 (CNR) [be] / EAN 8714221053876
Toon detailsAlles beluisteren
1.Enjoy The Day (DJ Rebel Short Rmx)
  3:58
2.Enjoy The Day (DJ Rebel Rmx)
  7:03
   
26/02/2010
CD-Single Mostiko 23 23121-2 (CNR) [be] / EAN 8714221053555
Toon detailsAlles beluisteren
1.Enjoy The Day (Yves Gaillard Mix)
  3:05
2.Enjoy The Day (Daniel Bovie Short Rmx)
  3:18
3.Enjoy The Day (The Hackz Rmx)
  3:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
DJ Rebel Short Rmx3:58Enjoy The Day [Promo - DJ Rebel Remixes]Mostiko
23 23121-1
Single
CD-Single
22/02/2010
DJ Rebel Rmx7:03Enjoy The Day [Promo - DJ Rebel Remixes]Mostiko
23 23121-1
Single
CD-Single
22/02/2010
Yves Gaillard Mix3:05Enjoy The DayMostiko
23 23121-2
Single
CD-Single
26/02/2010
Daniel Bovie Short Rmx3:18Enjoy The DayMostiko
23 23121-2
Single
CD-Single
26/02/2010
The Hackz Rmx3:54Enjoy The DayMostiko
23 23121-2
Single
CD-Single
26/02/2010
»» alles tonen

Katerine   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Day06/08/2005216
Here Come All The Boys29/10/2005519
Take Me Home15/04/20061511
Catfight26/08/2006326
Live Wire19/05/2007276
Don't Put It On Me20/10/2007Tip: 4 
Shut Your Mouth17/05/200835
He's Not Like You05/07/2008341
Ultrasonic30/08/2008204
Upon The Catwalk22/11/2008384
Treat Me Like A Lady15/08/2009263
Enjoy The Day27/02/2010264
Merry Xmas25/12/2010Tip: 33 
Daddy Brother23/02/2013Tip: 43 
Body Decide (Born Crain feat. Katerine)05/12/2015Tip: 58 
Good To Your Heart (Katerine Avgoustakis)09/07/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Katerine26/11/2005915
Overdrive13/12/2008823
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 12)

remember
Member
****
Here it is, the sun and a day without stress.
Ein Song der gute Laune transparent macht.

evi987
Member
******
Super dance-track von Katerine, sehr gut :)

Muchana
Member
******
W A U W ! ! ! Wat een leuke single van Katerine is dit zeg! Ik vind haar live niet altijd goed, maar deze 'Enjoy The Day' mag er bést zijn. Had het zeker en vast goed gedaan op het Songfestival voor Griekenland...

Patrick3
Member
*****
Jammer dat de Grieken haar niet naar Eurosong sturen.Zij had het verdiend.

Cheetah
Member
*****
Leuk nummer van haar

Shakiraman
Member
******
Great!

bjorn614
Member
****
goed

White Tiger
Member
*****
EINDELIJK brengt ze nog eens een goed nummer uit ^^. Ook de remixen mogen er zijn

welpke
Member
***
Ik vind er niet veel aan. Niet origineel en heeft niet iets beklijvends. Ook niet echt heel goed voor op de dansvloer.

Der_Nagel
Member
*****
habe hier eine Extended Version – feine Dance-Pop-/House-Scheibe der Belgierin mit griechischen Wurzeln – 4.5 (aufgerundet auf 5*)…

MUSICBOJ
Member
******
♥ Wat een lekker plaatje van "Katerine Avgoustakis" zeg!! Jammer dat ze van "Griekenland" niet meer voor Eurosong mag gaan!! Ik vind 't erg jammer.. Laat ze dan hier maar haar hit scoren!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.