Login
België (Vlaanderen)

Rocco Granata - Lieve heer heb medelij

Cover Rocco Granata - Lieve heer heb medelij
7" Single
Cardinal C 3286 (be)
Cover Rocco Granata - Lieve heer heb medelij
7" Single
Negram NG 343 (nl)

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Rocco Granata
Marius Johannes McPhail
S. Rowan
Producer:Rocco Granata
Gecoverd door:Willem Barth
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/06/1973 (Positie 26)
Laatste week notering:21/07/1973 (Positie 25)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7797 (159 Punten)
Vlaamse top 10:26/05/1973 / Piek: 3 / Weken: 13
In de landen:
be  Piek: 21 / Weken: 6 (V)

Tracks

05/1973
7" Single Negram NG 343 [nl]
1973
7" Single Cardinal C 3286 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lieve heer heb medelij
2:58
2.Nog even wachten
3:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Lieve heer heb medelijNegram
NG 343
Single
7" Single
05/1973
2:58Ik ben een gastarbeiderCardinal
71024
Album
LP
1973
3:00Rocco Granata [Ariola Express]Ariola
290 082
Album
CD
1989

Rocco Granata   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Marina01/07/1959140
Oh, oh, Rosi01/11/1959204
La bella01/02/1960416
Rocco-Cha-Cha01/07/1960148
Germanina01/09/1960164
Carolina, dai!01/04/1961118
Buona notte bambino01/04/1963416
Du schwarzer Zigeuner01/02/1964512
Dreh' dich noch einmal um01/05/1964108
Yolanda01/10/1964124
Noordzeestrand01/12/1964916
Melancholie01/04/1965184
Hello buona sera21/01/1967313
Sarah10/10/1970414
Jessica18/12/1971425
Zomersproetjes04/11/1972516
Lieve heer heb medelij16/06/1973216
Dansen op de daken20/10/1973251
Marina (Remix '89) (Rocco Granata & The Carnations)20/05/1989115
De Mondiale (Rocco & De Micro's)07/07/1990402
'o Sarracino (Rocco con Buscemi)25/06/2011382
Rocco cha cha (Rocco con Buscemi)19/11/2011Tip: 89 
El murguero (Venite tutti a ballar) (Rocco Granata con Enrique Noviello & Los Auténticos Decadentes)27/07/2013Tip: 62 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
That's Amore - 30 Italian Classics30/05/1998375
Paisellu miu07/04/2007694
Rocco con Buscemi (Rocco con Buscemi)02/07/20112518
Argentina (Rocco Granata con Enrique Noviello & Los Auténticos Decadentes)27/07/20131215
The Very Best Of Rocco16/11/20131448
Back To Back (Dean Martin & Rocco Granata)30/05/20151615
Rocco 80 - Ik deed mijn best29/09/20182416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

naamloos
Member
***
Rocco zingt beter Nederlands dan in Noordzeestrand uit 1965.
Waarschijnlijk Nederlandse les gehad bij de nonnen in het klooster. Kwam in 1973 niet verder dan de Tipparade.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.