Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gorillaz - Cloud Of Unknowing

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Gorillaz
Producer:Gorillaz
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06Plastic BeachParlophone
6261662
Album
CD
05/03/2010
3:06Plastic Beach [Experience Edition]Parlophone
6261672
Album
CD
05/03/2010

Gorillaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Clint Eastwood05/05/20012112
19/200021/07/2001Tip: 3 
Feel Good Inc14/05/2005Tip: 2 
Dare10/09/2005Tip: 3 
Dirty Harry03/12/2005Tip: 8 
Stylo13/02/2010315
On Melancholy Hill07/08/2010Tip: 22 
Doncamatic (Gorillaz feat. Daley)27/11/2010Tip: 25 
Andromeda (Gorillaz feat. D.R.A.M.)01/04/2017Tip: 1 
We Got The Power (Gorillaz feat. Jehnny Beth)20/05/2017Tip 
Strobelite (Gorillaz feat. Peven Everett)22/07/2017Tip: 24 
Garage Palace (Gorillaz feat. Little Simz)11/11/2017Tip 
Humility (Gorillaz feat. George Benson)16/06/2018491
Hollywood (Gorillaz feat. Snoop Dogg & Jamie Principle)03/11/2018Tip 
Tranz24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gorillaz14/04/20011026
Demon Days28/05/2005460
Plastic Beach13/03/2010120
The Fall23/04/2011148
The Singles Collection 2001-201103/12/20115412
Humanz06/05/2017148
The Now Now07/07/2018522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Getharda
Member
******
Starke Nummer, knappe 6*.

Widmann1
Member
***
den kapier ich gar nicht

Hijinx
Member
***
Alright track 3.5

Phil
Staff
***
Ich warte auf einen tollen Refrain, und warte und warte und warte...

King Peos
Member
****
leicht melancholischer Track, gut zur Beruhigung. 4*

remember
Member
****
Auch so ein stuff, der hart an der Grenze ist.
Laatst gewijzigd: 28/12/2014 10:02

lumlucky
Member
****
gut

AllSainter
Member
****
Nicht wirklich schlecht.

Der_Nagel
Member
***
der bisher einzige Song auf dem Album, welchen man sich ersparen hätte können - völlig langweiliger Gesang, ereignislos, fesselt mich keinen Deut - 2.5 (knapp aufgerundet auf 3*)...
Laatst gewijzigd: 21/03/2010 09:54

felixman
Member
***
2002 sangen Tocotronic von der "Wolke der Unwissenheit". Da passierte einiges mehr als hier.

Miraculi
Member
*****
feat. Bobby Womack - und der Soul-Man (und das ihn begleitende Orchester) gleiten auf einer Wolke der Ungewißheit - ruhig wartend, da wird etwas kommen - sehr schön und ein wenig episch.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.