Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De Mens - Myriam

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Michel De Coster
Frank Vander linden
Producer:Paul Despiegelaere
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Ik wil meerPlay That Beat! / AMC
54.003
Album
CD
1994
3:23Alle 40 goedEMI
6266212
Album
CD
22/02/2010
3:24The Triple Album CollectionWarner
2564615999
Album
CD
23/01/2015

De Mens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wij04/02/2012Tip: 64 
Angst14/12/2013Tip: 17 
Nooit genoeg24/01/2015Tip: 12 
Bemin me later28/03/2015Tip: 13 
Pijn - Dronkenschap - Verdriet12/09/2015Tip: 65 
Alsof we belangrijk zijn (De Mens feat. Sarah Bettens)30/01/2016Tip 
Maandag (Live)01/07/2017Tip 
Vier akkoorden09/09/2017Tip: 39 
Oh wat ben je mooi (als je weer wegloopt)25/11/2017Tip: 13 
Later of de dag daarna23/02/2019Tip 
Oostende02/11/2019Tip 
Hoor je mij op je radio?07/03/2020Tip: 44 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wil je beroemd zijn?13/04/1996421
Sex verandert alles20/02/1999148
Liefde10/03/2001295
Blond29/03/2003136
Akoestisch06/12/20035813
In het gras12/03/20051015
Onder de duinen13/10/2007256
Is dit mijn hart?01/05/2010205
Muziek!21/01/20121526
Nooit genoeg31/01/2015525
24 uur30/09/20172214
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.