Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Intergalactic Lovers - Soul For Hire

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Intergalactic Lovers [EP] [Promo]Intergalactic Lovers
-
Album
CD
22/03/2010
3:25Greetings & SalutationsCapitol
0981282
Album
CD
25/03/2011

Intergalactic Lovers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Delay19/03/20111412
Shewolf18/06/2011454
Howl22/10/2011Tip: 23 
Feel For You21/04/2012Tip: 30 
Islands01/03/2014441
Northern Rd.10/05/2014Tip: 7 
No Regrets18/10/2014Tip: 4 
Great Evader14/03/2015Tip: 17 
Between The Lines10/06/2017Tip: 6 
River09/09/2017Tip: 21 
Talk! Talk!13/01/2018Tip: 22 
My I26/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greetings & Salutations26/03/2011341
Little Heavy Burdens22/02/20142107
Exhale23/09/2017328
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.