Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Intergalactic Lovers - Feel For You

Cover Intergalactic Lovers - Feel For You
Cover

Nummer

Jaar:2010
Label:CAPITOL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Lara Chedraoui
Brendan Corbey
Maarten Huygens
RaphaŽl De Mey
Producer:Thomas Hahn
Bernard Hahn
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/04/2012 / Piek: 30 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 30 (V)

Tracks

09/04/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Feel For You
  3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Intergalactic Lovers [EP] [Promo]Intergalactic Lovers
-
Album
CD
22/03/2010
3:49Feel For You [Promo]Capitol
-
Single
Digital
09/04/2012
3:42Me Time Summer TimeEMI
7059222
Compilatie
CD
29/06/2012
3:45Studio Brusselle - Wife Is MusicEMI
9798592
Compilatie
CD
26/10/2012

Intergalactic Lovers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Delay19/03/20111412
Shewolf18/06/2011454
Howl22/10/2011Tip: 23 
Feel For You21/04/2012Tip: 30 
Islands01/03/2014441
Northern Rd.10/05/2014Tip: 7 
No Regrets18/10/2014Tip: 4 
Great Evader14/03/2015Tip: 17 
Between The Lines10/06/2017Tip: 6 
River09/09/2017Tip: 21 
Talk! Talk!13/01/2018Tip: 22 
My I26/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greetings & Salutations26/03/2011341
Little Heavy Burdens22/02/20142107
Exhale23/09/2017328
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

drogida007
Member
****

Knappe 4.

bjorn614
Member
*****
Ze hebben er weer iets mooi van gemaakt

Der_Nagel
Member
****
angenehmer Gesang von Lara Chedraoui bei diesem Stück der belgischen Indie-Band – 4+…

gherkin
Member
******
Eén van de Belgische ontdekkingen van 2011. Ook in 2012 staat er alweer een fijne single klaar.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.