Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Little Drop Of Poison

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Rebekka Bakken
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Shrek 2Dreamworks / Geffen
986 238-3
Album
CD
07/05/2004
3:09Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 9)

James Egon
Member
*****
macht mich auch an

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

Southernman
Member
****
Buena.

Dino-Canarias
Member
****
Ich halt's da mit der guten alten Schweizer Mitte......

4 +
08/06/2008 12:51
missmoneypenny
Member
******
was für eine schräge Mischung aus Gesang und Instrumentalisierung. Sowas kann nur Tom Waits
15/08/2007 15:05
remember
Member
****
Hammergeil! Hört man das nicht sogar in Shrek??

Stimmt, so toll ist's dann doch nicht, aber das Gewimmere im Hintergrund halte ich hier für sehr passend.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 18:20
01/02/2007 16:59
Homer Simpson
Member
*****
sowas spricht mich wohl eher an als andere
Laatst gewijzigd: 08/06/2008 13:40
11/01/2007 16:46
Musicfreak
Member
***
"...I'm all alone. I smoke my friends down to the filter..."

Was soll denn dieser Operngesang im Hintergrund?? Oder sind das Instrumente?? Klingt merkwürdig. Naja, Waits IST merkwürdig...Aber meistens merkwürdig gut. Hier eher nicht.
Laatst gewijzigd: 07/01/2010 14:52
30/07/2004 16:51
Claude
Member
***
geht so...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.