Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ace Of Base - No Good Lover

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Jonas "Joker" Berggren
Producer:John Amatiello
Joker [SE]
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Life Is A FlowerPolydor
569 857-2
Single
CD-Maxi
06/04/1998
3:35Hidden Gems [Bonus Track Edition]Playground Music Scandinavia
PGMCD82
Album
CD
06/03/2015
3:35Hidden GemsEdel
0210507EMU
Album
CD
03/07/2015

Ace Of Base   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All That She Wants27/03/1993116
Wheel Of Fortune12/06/1993514
Happy Nation04/09/1993812
The Sign11/12/1993518
Don't Turn Around16/04/19941312
Living In Danger19/11/1994304
Lucky Love21/10/19952413
Beautiful Life06/01/19961514
Life Is A Flower02/05/1998426
Cruel Summer22/08/1998Tip: 3 
Always Have, Always Will01/05/1999444
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Bridge27/01/1996345
Flowers04/07/1998352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Roefe
Member
*****
Nice AoB Popsong!

Kanndasdennsein
Member
****
Zu Recht "nur" eine B-Seite.

Wumpel
Member
*****
Was heißt hier unbekannt, ich kenne den seit 1998 ;)
Der letzte Dreh fehlt noch und ein bisschen mehr Text wäre schön gewesen aber ansonsten stimme ich zu, hätte Single Potential gehabt!

NachoGhez
Member
*
Horrible

milkspan
Member
****
na ja... ganz gut!
26/01/2007 22:39
Lequido
Member
******
hammer sonmg..völlig unbekannt..hätte ne single werden können:-)
04/09/2004 21:09
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.