Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gorillaz / D12 feat. Terry Hall - 911

Nummer

Jaar:2002
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Bad CompanyHollywood Records
0927-48014-2
Album
CD
2002

D12   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shit On You10/03/20011711
Purple Pills14/07/2001813
Fight Music24/11/2001403
My Band17/04/2004914
How Come07/08/20041510
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Devils Night30/06/2001515
D12 World01/05/2004925
 

Gorillaz   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Clint Eastwood05/05/20012112
19/200021/07/2001Tip: 3 
Feel Good Inc14/05/2005Tip: 2 
Dare10/09/2005Tip: 3 
Dirty Harry03/12/2005Tip: 8 
Stylo13/02/2010315
On Melancholy Hill07/08/2010Tip: 22 
Doncamatic (Gorillaz feat. Daley)27/11/2010Tip: 25 
Andromeda (Gorillaz feat. D.R.A.M.)01/04/2017Tip: 1 
We Got The Power (Gorillaz feat. Jehnny Beth)20/05/2017Tip 
Strobelite (Gorillaz feat. Peven Everett)22/07/2017Tip: 24 
Garage Palace (Gorillaz feat. Little Simz)11/11/2017Tip 
Humility (Gorillaz feat. George Benson)16/06/2018491
Hollywood (Gorillaz feat. Snoop Dogg & Jamie Principle)03/11/2018Tip 
Tranz24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gorillaz14/04/20011026
Demon Days28/05/2005460
Plastic Beach13/03/2010120
The Fall23/04/2011148
The Singles Collection 2001-201103/12/20115412
Humanz06/05/2017148
The Now Now07/07/2018520
 

Terry Hall   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Missing (Terry, Blair And Anouchka)13/01/1990462
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.75 (Reviews: 8)

drogida007
Member
****

1001 Songs you must hear befor you Die..ist es die No. 911 ☺. 4*

Phil
Staff
**
Kenn ich aus dem Soundtrack von "Bad company", gefällt mir aber nicht.

!Xabbu
Member
**
beides tolle "bands".
aber der song ist grausam
22/03/2008 02:08
Suishomaru
Member
*
ôo
26/08/2007 14:27
Koit233
Member
***
welch schrullige kombo
17/12/2006 19:22
Koumbianer
Member
***
Haha - so ein Käse.
17/11/2005 13:26
heini
Member
*
shit
12/06/2004 12:02
Seewi
Member
******
Einer der geilsten D12-Songs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.