Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Foals - Afterglow

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Foals
Producer:Luke Smith
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:08Total Life ForeverTransgressive / Warner Bros.
505186591372
Album
CD
07/05/2010

Foals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Number30/03/2013451
Bad Habit10/08/2013Tip: 89 
Out Of The Woods02/11/2013Tip: 23 
Mountain At My Gates08/08/2015Tip: 35 
Give It All21/11/2015Tip: 52 
Birch Tree06/02/2016Tip 
Exits02/02/2019Tip: 36 
On The Luna23/02/2019Tip: 40 
In Degrees08/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Life Forever29/05/2010831
Holy Fire16/02/20132525
What Went Down05/09/20151714
Everything Not Saved Will Be Lost Part 116/03/2019175
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Kamala
Member
*****
...feine Melodie, gute Lyrics und ein treibender Sound - gefällt mir, trotz seiner Länge, auch am Besten auf 'Total Life Forever' -...

Hijinx
Member
*****
Another track that is actually really good!

felixman
Member
*****
Eines der Highlights aus "Total Life Forever". Der Aufbau des Songs gefällt mir sehr.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.