Login
België (Vlaanderen)

Zaz - Dans ma rue

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Jacques Datin
Producer:Germain Guyot
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:40ZazPlay On
88697667032
Album
CD
07/06/2010
Live5:26Sans tsu tsou Live TourPlay On
88691906992
Album
CD
05/12/2011

Zaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Je veux11/09/2010343
Le long de la route30/10/2010Tip: 32 
La fée02/04/2011Tip: 18 
Éblouie par la nuit26/11/2011Tip: 17 
On ira23/03/2013Tip: 33 
Comme ci, comme ça17/08/2013Tip: 26 
Si09/11/2013Tip: 36 
Paris sera toujours Paris27/09/2014Tip: 27 
Champs Élysées06/12/2014Tip: 18 
Sous le ciel de Paris31/01/2015Tip: 31 
Si jamais j'oublie24/10/2015Tip: 3 
Qué vendrá22/09/2018Tip: 8 
Demain c'est toi22/12/2018Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zaz28/08/20105130
Recto verso18/05/20131668
Paris15/11/2014895
Sur la route07/11/20153623
Effet miroir24/11/20181618
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

ulver657
Member
****
gefällt mir gut!

Widmann1
Member
****
Verhaltene klaviergetragene Ballade

goodold70
Member
****
Eine von Edith Piaf stammende Zaz-Adaption, welche auch in der Neuauflage in stimmigem Montmartre-Barjazz-Groove einen gefälligen Eindruck hinterlässt. Diente als Zugabe-Stück des kürzlichen Zaz-Konzerts in Zürich. Im Übrigen das allererste Werk des grossen Komponisten Jacques Datin wie Edith Piaf explizit selber deklarierte (http://www.youtube.com/watch?v=AUByZb1CkXM).

sbmqi90
Member
****
Stimme meinen Vorrednern in der Quintessenz zu.

Werner
Member
***
...klingt mir zu intellektuell...

Chartsfohlen
Member
****
Der längste Song, immerhin 4:40 geht er. Kann mich leider nur im dezent gehaltenen Refrain mit Pianobeleitung überzeugen, ansonsten erinnern mich die Strophen doch zu sehr an höggscht intellektuellen Arte-Firlefranz. Aber auch den kann man ja mögen, ich bin ja eher jemand, der auch auf Songs mit Wow-Erlebnis steht.

Knappe 4.

SoC_Girl
Member
****
Musik und Stimme passen, aber irgendwas stört. Knappe 4

fabio
Member
****
gut

AllSainter
Member
***
Eher nicht.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.