Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Macy Gray - Help Me

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Rodney Jerkins
Macy Gray
Rock City
Producer:Rodney "Darkchild" Jerkins
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:37The SelloutConcord
08880 7232009
Album
CD
18/06/2010

Macy Gray   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Try12/02/20002313
Still03/06/2000Tip: 12 
Demons (Fatboy Slim feat. Macy Gray)20/01/2001Tip: 17 
Request + Line (Black Eyed Peas feat. Macy Gray)10/03/2001Tip: 18 
Sweet Baby (Macy Gray feat. Erykah Badu)15/09/2001Tip: 16 
Sexual Revolution15/12/2001Tip: 8 
When I See You24/05/2003Tip: 9 
Finally Made Me Happy (Macy Gray feat. Natalie Cole)21/04/2007Tip: 23 
Hands20/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
On How Life Is29/01/2000928
The Id29/09/200185
The Trouble With Being Myself10/05/2003128
The Very Best Of18/09/2004527
Big07/04/2007635
The Sellout10/07/2010881
The Way25/10/20141642
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

Kamala
Member
***
Das bist doch nicht du, Macy.

AllSainter
Member
****
Ganz okay
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.