Login
België (Vlaanderen)

Marva - Tranen drogen wel op

Cover Marva - Tranen drogen wel op
7" Single
Cardinal C.3142 (be)

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Rocco Granata
Producer:Rocco Granata
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/10/1969 (Positie 17)
Laatste week notering:20/12/1969 (Positie 20)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3507 (403 Punten)
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 10 (V)

Tracks

09/1969
7" Single Cardinal C.3142 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tranen drogen wel op
  
2.Hoe is je naam
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Tranen drogen wel opCardinal
C.3142
Single
7" Single
09/1969
Volume N° 3Cardinal
CLP 1017
Album
LP
1969
2:17De tijd van toen 7 - Liedjes & melodietjes uit vervlogen tijdUniversal
535.621-7
Compilatie
CD
08/12/2014

Marva   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geef mij nog één kans01/06/1963194
Een eiland in groen en blauw22/04/1967164
Laat ons goede vrienden zijn02/12/19671013
In elk hart is een huis31/08/1968109
Fiesta31/05/1969313
Tranen drogen wel op18/10/1969510
Zoals het eenmaal is geweest10/01/1970109
Tipitipiti09/05/197089
Costa Rica01/08/1970175
Nieuwe liefde nieuwe dromen / Darla dirladada14/11/19701711
Als je eenzaam bent03/04/1971512
Elke dag een beetje meer02/10/1971196
Leve leve de liefde27/05/19721312
In je armen (is het altijd zomer)23/09/1972251
Ik wou dat ik je kon vergeten / Salvatore27/01/1973245
Het kan niet alle dagen zondag zijn12/05/1973273
't Is zo goed in Vlaanderen18/05/1974261
Kom terug bij mij05/04/1975271
Oempalapapero09/08/1975261
Rode rozen in de sneeuw13/12/19751310
Herinneringen22/11/1980271
Rode rozen in de sneeuw (Laura Lynn & Marva)02/12/2006511
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Herinneringen, het allerbeste van16/12/2006418
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.