Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Next To Me

Cover Ilse DeLange - Next To Me
Cover

Nummer

Jaar:2010
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Ilse Delange
Nate Campany
Macho Psycho
Producer:Lyle Workman
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:16/10/2010 / Piek: 18 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:04/09/2010 / Piek: 37 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 14
be  Tip: 37 (V)

Tracks

02/08/2010
Promo - CD-Single Firefly - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Next To Me
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Next To Me [Promo]Firefly
-
Single
CD-Single
02/08/2010
3:54Next To Me [Limited Edition]Firefly
274644-1
Album
CD
27/08/2010
3:56Single Top 100 - Volume 445 deel 1 [Promo]Buma
COLON 445 DEEL 1
Compilatie
CD
27/08/2010
3:54Hitzone 55USM
5329935
Compilatie
CD
17/09/2010
Live 20114:27Live In Gelredome [Deluxe Editie]Firefly
277261-5
Album
CD
03/06/2011
»» alles tonen

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 25)

drogida007
Member
****

In Holland war es wieder ein Hit für Ilse und bei mir kann sie mit diesem Pop Song auch punkten.

Widmann1
Member
****
Bei ihr sieht man, wie viele Reviewer wir doch in den Niederlanden haben. :-)
Flotte Nummer, aber ein wenig beliebig.

Patrick7781
Member
****
Doorsnee radio.

MUSICBOJ
Member
****
Prima nummerke van de Nederlandse zangeres: "Ilse DeLange" !! Spijtig genoeg is Vlaanderen (nog) niet klaar voor deze zangeres !! Van mij mag ze alvast nog een succesje meepikken !!! ☺

gherkin
Member
***
Aardige popmuziek van de Noorderburen. Van mij mag ze ook wel af en toe bij ons opduiken.

wilwilwel
Member
******
Wat een mooie vrouw!! mooie stem heerlijk nummer!

pointer1
Member
******
Top! 6 sterren
Laatst gewijzigd: 16/10/2010 15:34

super50hmtv
Member
****
Ze heeft betere nummers, maar dit is ook weer een leuk plaatje van Ilse

nicksi
Member
****
In het begin vond ik er niet veel aan, maar nu vind ik hem steeds lekkerder worden. Ik heb me vergist.

naamloos
Member
***
Niet vernieuwend en een beetje saai, Ik had meer van haar verwacht, we hebben tenslotte weer 2 jaar moeten wachten.

hollandfan
Member
*****
Eigenlijk vind ik alles wat zij uitbrengt grote klasse. Een boegbeeld onder de Nederlandse artiesten!

bjorn614
Member
*****
goed

gerrie81
Member
***
Beetje saai...

JERO
Member
***
zo iemand moet beter kunnen.

Peter-Floortjefan
Member
*****
Ilse DeLange is niet mijn favoriete zangeres, maar ze heeft een aantal geweldige nummers. Dit nummer is er 1 van. Hoop dat deze #1 wordt.

drdjrene
Member
****
Zoals vele reviewers voor mij al schreven: niets nieuws onder de zon. Maar wel gewoon goed.

RonH
Member
****
Gewoon weer een lekker nummer van Ilse.
Al jaren één van onze beste zangeressen in Nederland.

Der_Nagel
Member
****
gefällige Gitarren-Pop-Nummer der Holländerin…erinnert mich leicht an Sheryl Crow – 3.75…


keestelpro
Member
*****
Dit is gewoon echte muziek. Puur. Drums, bas, gitaren, een mooie tekst gezongen door een prachtige stem. Tijdloos.

willem1345
Member
****
Absoluut niks nieuws onder de zon, maar dit is wel weer een heerlijk nummer om van te genieten als je alle overgeproduceerde pop zat bent.

RV
Member
*****
Na het belabberde 'Puzzle Me' kwam Ilse DeLange met 'We're Alright', dat nog enigszins aan te horen was. Nu komt ze met de opener van haar nieuwe album en ik moet zeggen: ik ben aangenaam verrast. 'Next To Me' is een lekker, vlot en catchy plaatje geworden. Dit mag van mij een dikke hit worden en dat gaat ook gebeuren, gezien haar binnenkomst op nummer vier!

Topbart
Member
**
13 in een dozijn

Hitfreak
Member
***
even aan wennen

DeejayDave
Member
****
Ilse DeLange is nog geen fluit veranderd op haar nieuwe single "Next to me". Zo te horen gaat ze door met het zelfde unieke recept als haar vorige albums, al was "So incredible" een betere opener.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.