Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - With Your Love

Cover Petula Clark - With Your Love
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

02/1957
7" EP Vogue PNV 24010 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.With Your Love (Mes Mains)
2.Fascinating Rhythm
3.A Million Stars Above (En Attendant Ma Belle)
4.Another Door Opens
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Suddenly There's A ValleyPye Nixa
N.15013
Single
10" Shellac
10/1955
A Date With PetNixa
NPL 19014
Album
LP
1956
With Your LoveVogue
PNV 24010
Single
7" EP
02/1957
A MusicoramaVogue
VPV 76005
Album
LP
1958
2:43The EP CollectionPRT
SEECD 306
Album
CD
1990
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

remy
Member
****
Wirklich fantastisch gesungen und die Harfe ist wunderschön - aber insgesamt ist mir das zu schmalzig arrangiert, klingt schon fast wie ein Schlager
Laatst gewijzigd: 21/06/2020 12:29

variety
Member
***
Aus dem Jahre 1956 (!). Etwas gar sülzig geraten...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.