Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Adonis

Cover Petula Clark - Adonis
Cover

Charts

In de landen:
be  Piek: 35 / Weken: 12 (W)

Tracks

1959
7" EP Vogue PNV 24 052
Toon detailsAlles beluisteren
1.Adonis
2.If I Had My Way
3.Mama's Talkin' Soft
4.Where Do I Go From Here
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
AdonisVogue
PNV 24 052
Single
7" EP
1959
Prends mon coeurVogue
VPV 76 008
Album
LP
1959
SailorPYE
NEP.24137
Single
7" EP
1961
2:12The EP CollectionPRT
SEECD 306
Album
CD
1990
2:08With All My Heart - The Nixa Anthology 1956-1959Castle
CMDDD 375
Album
CD
29/10/2001

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
***
mir doch zu süsslich geraten, ist auch von Dalida gesungen worden, 3*…

sanremo
Member
****
hübsch

meikel731
Member
*****
Niedlich

variety
Member
****
Aus dem Jahre 1959, ja das Alter hört man schon raus... --4.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.