Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - We Can Work It Out

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:John Lennon
Paul McCartney
Producer:Tony Hatch
Coverversie van:The Beatles - We Can Work It Out
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
A Sign Of The TimesPYE
NPL 18141
Album
LP
1966
Just Say GoodbyeVogue
NEP 24259
Single
7" EP
1966
2:56The EP CollectionPRT
SEECD 306
Album
CD
1990
2:53The Best OfKaz
EUK 910
Album
CD
1994
2:53Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

meikel731
Member
****
Schöne Version. Aber wenn schon Cover dann doch lieber von Caterina valente,

vancouver
Member
*****
Auch ich finde die Petula Clark Version mehr als gelungen

goodold70
Member
*****
Auch mir sagt dieses Beatles-Cover in hohem Ausmass zu. Langsamer konzipiert als das Original, inklusive der obligat-dichten Petula Clark- / Tony Hatch-Arrangementusanzen, was eine wirklich coole Orchestralballade ergibt. Gerne spreche ich die Fünf aus.

poirot1937
Member
*****
Ich finde diese Cover-Version sehr gelungen...

rhayader
Member
****
Ja, langsamer als von den Beatles, aber auch teilweise eine andere Rhythmik beim Gesang. Übermäßig gut gefällt mir diese Version zwar nicht, aber auf jeden Fall im grünen Bereich. Knapp 4*.

remember
Member
***
Eine überflüssige Version.

variety
Member
***
Von den Beatles bekannt geworden. Von ihr 1966 veröffentlicht. Leider ziemlich lahmes Cover. Schade.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.