Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mark Knopfler - Last Exit To Brooklyn

Cover Mark Knopfler - Last Exit To Brooklyn
CD-Maxi
Phonogram MKLES 1

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:Mark Knopfler
Producer:Mark Knopfler
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1989
CD-Maxi Phonogram MKLES 1
Toon detailsAlles beluisteren
1.Last Exit To Brooklyn
5:03
2.A Love Idea
  3:05
3.Tralala
5:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:03Last Exit To BrooklynPhonogram
MKLES 1
Single
CD-Maxi
1989
5:03Last Exit To BrooklynVertigo
838 725-2
Album
CD
1989
Live2:23Sultans Of Swing - The Very Best Of [Limited Edition]Vertigo
538 003-2
Album
CD
29/09/1998

Mark Knopfler   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What It Is16/09/2000Tip: 11 
Redbud Tree08/09/2012Tip: 57 
Beryl14/02/2015Tip: 48 
Skydiver30/05/2015Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Heart06/04/19961016
Sailing To Philadelphia07/10/2000417
The Ragpicker's Dream12/10/200266
Shangri-La02/10/2004918
Private Investigations - The Best Of (Dire Straits & Mark Knopfler)19/11/20051447
All The Roadrunning (Mark Knopfler and Emmylou Harris)29/04/2006520
Kill To Get Crimson22/09/20071115
Get Lucky19/09/20091210
Privateering08/09/2012229
Tracker28/03/2015140
Altamira (Soundtrack / Mark Knopfler & Evelyn Glennie)30/04/20165310
Down The Road Wherever24/11/2018713
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 9)

fleet61
Member
****
... **** ...

gherkin
Member
*****
Klasse.

ericwyns
Member
*****
Heel mooie sfeermuziek van Dire Straits-frontman Mark Knopfler uit het jaar 1989. Blijkt uit een soundtrack te komen.
Laatst gewijzigd: 29/05/2011 21:21

klamar
Member
****
guter Soundtrack - wollte er hier mit Ennio Morricone konkurieren?
03/12/2006 09:59
iifar
Member
****
napp ok: 4-
05/11/2006 00:05
Koumbianer
Member
*
2:23 klassisches Gedüdel? Nope, da habe ich sein Schaffen (vor allem bei den Straits) besser in Erinnerung.
25/03/2006 18:22
Musicfreak
Member
****
Gefällt mir besser als bei "A Love Idea". So gefällts mir besser. Knappe 4.
20/07/2004 19:06
Uebi
Member
****
Klingt fast klassisch. Hätte das Mark Knopfler nicht zugetraut. Der Titeltrack des Soundtracks, zu dem er die Musik lieferte. Rein instrumental, fast etwas ein Geklimper. Habe das aber tatsächlich als Einzeltrack auf einer Single (Promo).
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.