Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Beautiful Distraction

Cover Ilse DeLange - Beautiful Distraction
Cover

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Jeff Cohen
Ilse Delange
Producer:Lyle Workman
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 43 / Weken: 10


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Next To Me [Limited Edition]Firefly
274644-1
Album
CD
27/08/2010
3:46Single Top 100 - Volume 451 [Promo]Buma
COLON 451
Compilatie
CD
19/11/2010
Live 20113:51Live In Gelredome [Deluxe Editie]Firefly
277261-5
Album
CD
03/06/2011

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
Gravel & Dust13/07/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
Gravel & Dust14/09/2019205
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 18)

drogida007
Member
****

Geht so, da hatte Ilse viele bessere Songs...

Widmann1
Member
****
Langweiliger Countrysong.

Patrick7781
Member
******
Een van haar beste...

gherkin
Member
*****
Zeer goed.

Kamala
Member
****
...ich finde - gerade heutzutage - sowas schön und angenehm...

schlagerhansi
Member
****
Na, ich will mal endlich über meinen Schatten springen und bei einem Lied von I.D. aufrunden. Vielleicht lebe ich einfach zu sehr in der Klangwelt der 1960er und 1970er Jahre - da wäre so etwas halt nichts Besonderes gewesen. Aber heutzutage muß man es wohl doch als leicht überdurchschnittlich einordnen.
Laatst gewijzigd: 07/11/2011 13:54

HeNK!
Member
***
Mooi gezongen, best wel goed gedaan. Wie bedenkt het om dit als single uit te brengen? Het is een toch wel wat saaie albumtrack met lage impact.
Twijfel tussen ** en ***.
Laatst gewijzigd: 05/02/2011 14:54

wilwilwel
Member
*****
Pracht nummer en vrouw!

Topbart
Member
***
aardig

Supersok
Member
***
ik denk toch dat je hier liefhebber van moet zijn om het een goede plaat te vinden. Dat ben ik helaas niet, en dus kom ik niet verder dan 3 sterren.

lydia bma
Member
*****
weer een lekker nummer !!!!

RonH
Member
*****
Weer een mooi sfeervol nummer Ilse.

Hitfreak
Member
***
tamelijk saai

Benny Rees
Member
******
Wat een verademing om deze artieste te horen zingen en we mogen blij zijn dat Nederland dit in huis heeft.
Wel jammer dat deze muzikale kwaliteit straks, naast ''Jetje met haar trompetje'' komt te staan? Het verschil maakt dan ineens heel erg duidelijk, wat voor Nederlandstalige shit producers wij ook hebben! En dat deze muzieklijst, door sommige ook als uithangbord word gebruikt... Misbruikt misschien?
En dat die Nederlandstalige 'kunstmatige inkoppers, maar eens geboycot moet worden... (review vrij) Uitzonderingen daargelaten natuurlijk ...
* Een gezonde Charts muzieklijst is hard nodig!
Maar! ... De grens voor deze nieuwe single van Ilse staat open tot en met nummer één!
Ilse krijgt genoeg aandacht en ik ga mij weer journalistiek uitleven, op dat gene wat muzikaal echt niet door de beugel kan in Nederland ;)
#SuccesMetjeSingleIlse
Benny Rees
info@bennyrees.com
Laatst gewijzigd: 14/11/2010 21:30

Der_Nagel
Member
***
langweilige Country-Pop-Nummer – eine holländische Ausgabe von Taylor Swift? – 3+…

RV
Member
******
Ilse DeLange zelf is zeker een 'beautiful distraction', maar het nummer vind ik eerlijk gezegd een beetje saai. Ze had beter een andere single gekozen.

Edit 03/12/2010: Ik kom helemaal terug op mijn beslissing. Wat een prachtige single heeft Ilse uitgebracht, ik draai hem op het moment helemaal grijs. Niks geen saai nummer... Gewoon ontzettend mooi en na een paar luisterbeurten nog eens catchy ook. Perfect!
Laatst gewijzigd: 03/12/2010 21:32

DeejayDave
Member
*****
De opvolger van "Next to me" is weer een typische DeLange-plaat. In dit soort liedjes klinkt haar kenmerkende stem toch het best. Mooi gedaan!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.