Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Protection

Cover Massive Attack - Protection
Virgin 7 24383 98832 7(uk)

Nummer

Jaar:2001
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:51Alternative Moments IISony
504455 2
Compilatie
CD
01/10/2001

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Miraculi
Member
******
Hier in der Datenbank ein zweites Mal aufgeführt - diesmal ohne Tracey - von mir aus - dann kopier ich einfach mal mein erstes Review und geb die gleiche Note ... natürlich:

Massive Attack haben mit diesem Song Tracey Thorn und damit Everything but the Girl näher an aktuelle Sounds gebracht. Der Song eher langsam, elektrolastig, Reggae-infiziert - irgendwie mysteriös.... und rauf auf 6 - der Zauber hält (noch immer) an.

ibera
Member
*****
Aus dem Album "Protection" von 1994:
Released: 26 September 1994
Label: Virgin

begue
Member
****
Gefällt mir gut.

remember
Member
****
Eins ihrer Besten überhaupt, die Dichte an Beats und trotzdem noch chillig ist schon gut.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.