Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ace Of Base - Told My Ma

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Jonas "Joker" Berggren
Ulf "Buddha" Ekberg
Producer:The Sign
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50The Golden Rat!oPolydor
06025 2751362
Album
CD
24/09/2010

Ace Of Base   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All That She Wants27/03/1993116
Wheel Of Fortune12/06/1993514
Happy Nation04/09/1993812
The Sign11/12/1993518
Don't Turn Around16/04/19941312
Living In Danger19/11/1994304
Lucky Love21/10/19952413
Beautiful Life06/01/19961514
Life Is A Flower02/05/1998426
Cruel Summer22/08/1998Tip: 3 
Always Have, Always Will01/05/1999444
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Bridge27/01/1996345
Flowers04/07/1998352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

merlin77
Member
***
im prinzip ein song mit den typischen aob-elementen, aber er wirkt irgendwie in der tat etwas hölzern. weder die strophen noch der refrain sind besonders stark. das haben jonas & ulf schon wesentlich besser hingekriegt...

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

NachoGhez
Member
****
Buena

Mitsuomi
Member
******
diese süßliche melodie ist klasse

fabio
Member
****
buono

staetz
Musikdatenbank
****
Steffen meinte kürzlich, die Nummer hätte was von "Kumbaya, My Lord"... Stimmt! Der klassische Pop-Reggae-Sound von Ace Of Base klingt hier ziemlich hölzern. Mehr als die aufgerundete 4 liegt bei aller Sympathie nicht drin. Knapp okay!

AllSainter
Member
*****
Ha, super!

Southernman
Member
****
Buena.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.