Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - Miss Fortune

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:20Good ThingsStones Throw
06025 2750673
Album
CD
01/10/2010

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019214
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019197
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019356
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

Widmann1
Member
****
Was für ein Reggae?
Schöne Nummer

ulver657
Member
**
nicht Meins! ausserdem mag ich keinen Reggae!

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

Chris A
Member
****
Good song.

bluezombie
Member
****
Pretty cool.

irelander
Member
****
Kinda cool but a bit average. 3.5*

Monkeyman
Member
*****
Der Song an sich gibt gar nichts her. Aber was hier von den Beteiligten aus diesem schwachen Song gemacht wurde, muss man als genial bezeichnen.

lumlucky
Member
***
nicht schlecht, nicht recht

Getharda
Member
*****
Sehr ordentliche Nummer, gute 5*.
Laatst gewijzigd: 11/12/2011 21:02
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.