Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - You Make Me Smile

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Good ThingsStones Throw
06025 2750673
Album
CD
01/10/2010
3:25We Love Real MusicPolystar
06007 5338222 6
Compilatie
CD
30/03/2012

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019214
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019197
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019356
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 12)

remy
Member
***
Ich kann mich erinnern das mich sein Song "I need a Dollar" so höllisch nervte irgendwann das ich nichts mehr von ihm hören wollte. Dieser Song hier ist eine Steigerung ja aber nichts was ich öfter hören muss/will

drogida007
Member
****

****

Widmann1
Member
***
Mir zu hektisch, zu unruhig.

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

gherkin
Member
******
Nummer dat je doet glimlachen.

Der_Nagel
Member
***
Dieses Stück des amerikanischen Soulsängers löst bei mir keine grossen Gefühle aus – 3*…

Chris A
Member
***
It's alright.

Kamala
Member
****
...schon schön aber zum Lächeln bringt mich diese Traurigkeit eher nicht...

bluezombie
Member
***
It's okay but doesn't do a lot for me.

irelander
Member
****
Such a nice song.

Monkeyman
Member
***
langweilig

Getharda
Member
*****
Sehr ordentliche Nummer, gute 5*.
Laatst gewijzigd: 11/12/2011 21:04
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.