Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - If I

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Good ThingsStones Throw
06025 2750673
Album
CD
01/10/2010

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 10)

fabio
Member
****
3-4

Widmann1
Member
***
Überzeugt mich als Song erneut nicht.

ulver657
Member
***
nicht mein Stil, aber halbwegs erträglich...
Laatst gewijzigd: 30/10/2014 12:53

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Kamala
Member
*****
...so schön gemütlich und wunderbar romantisch - If I .........

Chris A
Member
***
Average song.

bluezombie
Member
***
It's nice enough but a little bland to me.

irelander
Member
*****
Wasn't really fussed initially but it turned out to be one of the best from the album!

Monkeyman
Member
*****
Der Song hat was. Gefällt mir auf Anhieb.

Getharda
Member
*****
Sehr ordentliche Nummer, gute 5*.
Laatst gewijzigd: 11/12/2011 21:05
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.