Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Kiss Me Goodbye [deutsche Version]

Cover Petula Clark - Kiss Me Goodbye [deutsche Version]
Cover

Nummer

Jaar:1968
Muziek/Tekst:Les Reed
Barry Mason
Hans Bradtke
Coverversie van:Petula Clark - Kiss Me Goodbye
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1968
7" Single Vogue DVS 14719
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kiss Me Goodbye [deutsche Version]
2.Lass keinen Tag vergeh'n (The Show Is Over)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Kiss Me Goodbye [deutsche Version]Vogue
DVS 14719
Single
7" Single
1968
3:54Ihre grössten deutschen ErfolgeBellaphon
220 18 001
Album
LP
1983
3:55Gefühle - Die schönsten romantischen Schlager 01Sono Cord / Club Exklusiv
79 475 0
Compilatie
CD
 

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Miraculi
Member
****
Etwas rührselig gell ... einen Kuss, den ich nicht vergessen kann ... dazu die Geigen ... man bekommt fast Zahnschmerzen beim Hören ...

Rothus
Member
*****
Geht zu Herzen.

oldiefan1
Member
*****
sehr gut von Petula gesungen

FranzPanzer
Member
*****
Das ist gut.

Zipel
Member
*****
Schöner, gefühlvoller Titel, bei dem auch die deutsche Version nicht peinlich wirkt.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.