Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ray Charles feat. Johnny Cash - Why Me, Lord?

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Kris Kristofferson
Producer:Billy Sherrill
Coverversie van:Kris Kristofferson - Why Me
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Rare Genius - The Undiscovered MastersConcord
08880 7232196
Album
CD
22/10/2010

Johnny Cash   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Thing Called Love29/04/1972139
Kate22/07/1972291
She Used To Love Me A Lot01/02/2014Tip: 43 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ring Of Fire - The Legend Of Johnny Cash11/02/20063128
Personal File10/06/2006932
American V: A Hundred Highways08/07/2006517
American VI: Ain't No Grave27/02/20101414
The Legend Of Johnny Cash [2012]18/02/20122716
Out Among The Stars29/03/2014530
 

Ray Charles   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hit The Road Jack01/11/1961138
I Can't Stop Loving You01/06/1962120
You Don't Know Me01/09/1962512
You Are My Sunshine01/01/1963134
Take These Chains From My Heart01/07/1963138
Busted01/11/1963204
Here We Go Again19/08/1967142
I'll Be Good To You (Quincy Jones feat. Ray Charles & Chaka Khan)03/03/1990341
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Genius Loves Company11/09/2004237
Ray (Soundtrack / Ray Charles)19/02/2005316
The Definitive Ray Charles05/03/2005585
Genius & Friends08/10/2005693
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

fleet61
Member
****
... gute 4 + ...

southpaw
Member
****
Charles & Cash spielen/singen Kristofferson. Ungefähr so leidlich wie das Original.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.