Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Samson & Gert - Het Samsonlied

Cover Samson & Gert - Het Samsonlied
Cover
Cover Samson & Gert - Het Samsonlied
7" Single
HKM 145806

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Stef Bos
Producer:Johan Vanden Eede
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/02/1991 (Positie 42)
Laatste week notering:02/03/1991 (Positie 42)
Piekpositie:42 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12989 (19 Punten)
Vlaamse top 10:16/02/1991 / Piek: 7 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 42 / Weken: 3 (V)

Tracks

1990
7" Single HKM 145806
Toon detailsAlles beluisteren
1.Samsonlied
  2:58
2.MarlŤne belt
3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Het SamsonliedHKM
145806
Single
7" Single
1990
2:58Samson & Gert 1CNR
656.736-2
Album
CD
24/06/1991
3:0020 jaar Samson & GertStudio 100
AVSG00001130 / 10-00818
Album
CD
15/11/2010
2:59vtmKzoom presenteert: De leukste tv-liedjes vol. 2ARS
5335912
Compilatie
CD
30/09/2011
3:00Studio 100 - 100 hitsStudio 100
AVST00001280 / AK12-00730
Compilatie
CD
23/11/2012
»» alles tonen

Samson & Gert   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Samsonlied16/02/1991423
Samen delen24/10/1992382
De wereld is mooi!21/07/2001356
Oh la la la! (Samson & Gert en de 6 Teens)08/06/2002Tip: 5 
Jiepie-ja-hee14/06/2003Tip: 10 
Yankee doodle dandee15/07/2006179
Lieve Samson16/12/2006711
Naar zee07/07/2007189
Vrienden voor het leven08/03/2008Tip: 20 
Heet12/07/2008191
Droom06/11/2010115
Wij gaan vliegen29/06/2013Tip: 87 
Zwaaien19/07/2014Tip: 60 
Tingelingeling20/12/2014Tip: 59 
Hiep hiep hiep hoera!25/07/2015Tip: 72 
Kerst voor iedereen19/12/2015Tip: 82 
Kei kei keileuke zomer16/07/2016Tip 
Samson Is A DJ09/12/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samson & Gert 401/04/19952114
Samson & Gert 110/06/1995362
Samson & Gert 501/07/1995149
Samson & Gert 606/07/1996143
Samson & Gert 705/07/1997143
Samson & Gert 820/06/1998127
Samson & Gert 926/06/1999119
Samson & Gert 10 - Het beste uit 10 jaar Samson & Gert01/07/2000515
Samson & Gert 11 - De wereld is mooi!30/06/2001221
Samson & Gert 12 - Oh la la la!22/06/2002414
Samson & Gert 13 - Jiepie ja hee28/06/200358
Hotel op stelten29/03/2008123
20 jaar Samson & Gert27/11/20103257
25 jaar Samson & Gert19/09/20151375
20 toppers07/07/20182219
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
*****
Pure nostalgie. Zo begon het succesavontuur van Samson & kindervriend Gert.

MUSICBOJ
Member
**
Dit was het allereerste "Samsonlied", van de "Studio 100" figuren "Samson & Gert"!! Persoonlijk vind ik dit zéker niet hun beste nummer, alhoewel dit toch pure nostalgie is!! Dit nummer is afkomstig uit mijn geboortejaar, 1991!! Ik ben er dus volledig mee opgegroeid!! ☺
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.