Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goose - Can't Stop Me Now

Cover Goose - Can't Stop Me Now
Cover

Nummer

Jaar:2010
Label:!K7
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Goose [Band]
Producer:Goose [Band]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/12/2010 / Piek: 17 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 17 (V)

Tracks

15/11/2010
Promo - CD-Single !K7 !K7280EP
Toon detailsAlles beluisteren
1.Can't Stop Me Now (Radio Edit)
  3:27
2.Can't Stop Me Now (Jester Dub)
  6:05
3.Can't Stop Me Now (The Bloody Beetroots Rmx)
  4:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:12Synrise!K7
K7276CD
Album
CD
18/10/2010
Radio Edit3:27Can't Stop Me Now [Promo]!K7
!K7280EP
Single
CD-Single
15/11/2010
Jester Dub6:05Can't Stop Me Now [Promo]!K7
!K7280EP
Single
CD-Single
15/11/2010
The Bloody Beetroots Rmx4:16Can't Stop Me Now [Promo]!K7
!K7280EP
Single
CD-Single
15/11/2010
4:10De Maxx - Long Player 19 [Another Remix Edition]La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLF047CD / NE9.A047.023
Compilatie
CD
19/11/2010
»» alles tonen

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
What You Need (Nonstop Live Remix)08/09/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
Nonstop - Live At Pukkelpop 201806/10/20181462
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.4 (Reviews: 5)

bjorn614
Member
*****
Tof nummertje

Der_Nagel
Member
*****
The Bloody Beetroots Remix: Party-Electro-Rock aus Belgien – gut bis sehr gut – 4.5 (aufgerundet auf 5*)…

jeankeL
Member
******
ik vond ze al goed voor ze echt mainstream werden maar ze blijven echt geweldige platen uitbrengen . mag van mij ook weer een dikke hit worden zoals words

gherkin
Member
******
Wordt hopelijk ook de tweede hit uit die Synrise. Superplaatje.

Marc the Mike
Member
*****
Wordt wellicht de tweede single uit Synrise. Is even stevig en repetitief als Words, maar klinkt eigentijdser.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.