Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Reach Out, I'll Be There

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Lamont Dozier
Eddie Holland
Brian Holland
Producer:Tony Hatch
Coverversie van:The Four Tops - Reach Out I'll Be There
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Colour My World / Who Am I?PYE
NPL 18171
Album
LP
1967
3:09Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010
3:09I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

remember
Member
****
Gute Oldieversion des Oldies, leider zu kurz nach Original. Da ziehe ich dann doch neuere Versionen (Irene Cara) vor.

meikel731
Member
*****
Gefällt mir sehr gut

oldiefan1
Member
*****
sehr gut gesungen, aber gegen Gloria Gaynor Chancenlos
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.