Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Just Say Goodbye

Cover Petula Clark - Just Say Goodbye
Cover

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Pierre Delanoë
Tony Hatch
Petula Clark
Producer:Sonny Burke
Geluidsfragment:
Gecoverd door:The Walker Brothers
The Vogues
Rufus Lumley
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1966
7" EP Vogue NEP 24259
Toon detailsAlles beluisteren
1.Just Say Goodbye
  
2.The Life And Soul Of The Party
3.Hold On To What You've Got
4.We Can Work It Out
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
A Sign Of The TimesPYE
NPL 18141
Album
LP
1966
Just Say GoodbyeVogue
NEP 24259
Single
7" EP
1966
2:47Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998
2:48Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010
Alternate Recording2:49I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 3)

rhayader
Member
****
Diese leicht ausufernde Ballade wäre auch was für Barbra Streisand oder Bette Midler.

poirot1937
Member
******
Meiner Meinung nach einer ihrer besten Titel!

Ultor_De_Lacy
Member
******
große schmacht-ballade, an der petula clark, die sträflich übersehene komponistin, selbst mit-komponiert hat. unter anderem gecovert von den walker brothers!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.