Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Las Vegas

Nummer

Jaar:1965
Muziek/Tekst:Pierre Delanoë
Guy Magenta
Petula Clark
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 17 / Weken: 12 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Petula [1966]Vogue
LD 692 30
Album
LP
1966
Colour My World / Who Am I?PYE
NPL 18171
Album
LP
1967
Here, There And EverywherePYE
NEP 24286
Single
7" EP
1967
3:16The Best OfKaz
EUK 910
Album
CD
1994
3:17Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

goodold70
Member
***
Offenbar eine französischstämmige Nummer, in welcher Petula Clark den legendären Hotspot im Bundesstaat Nevada hommagiert. Mit dem innewohnenden Stakkato etwas arg angestrengt wirkend. Meines Erachtens kein Favorit im Werk der britischen Easy-Listening-Ikone.

sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.