Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Don't Give Up

Cover Petula Clark - Don't Give Up
Cover

Nummer

Jaar:1968
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Jackie Trent
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Katja Ebstein (Gib nicht auf)
Floyd Cramer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

1968
7" Single Vogue V45 1522
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Give Up
  
2.Everytime I See A Rainbow
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Don't Give Up Kiss Me GoodbyeVogue
WS 1743
Album
LP
09/1968
Don't Give UpVogue
V45 1522
Single
7" Single
1968
Petula [1968]Vogue
CLD 721
Album
LP
1968
3:06I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

drogida007
Member
****

Klingt ganz gut.

1968: #37 USA.

remy
Member
*****

ems-kopp
Member
*****
Wieder mal eine tolle Komposition von Tony Hatch für Petula Clark; auf deutsch von Katja Ebstein aufgenommen als "Gib nicht auf"

FranzPanzer
Member
****
Ein recht nettes Lied; Petula Clark klingt immer durchaus gut.

musicfan
Member
***
Alt.

mwb222
Member
****
Tipparade notering in 1968
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.