Login
België (Vlaanderen)

Enya - River

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Enya
Roma Ryan
Producer:Nicky Ryan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10WatermarkWEA
243 875-1
Album
LP
19/09/1988
3:11ExileWEA
9031-7441-2
Single
CD-Maxi
1991
3:09A Box Of DreamsWEA
3984213332
Album
CD
08/12/1997
3:10Only Time - The CollectionWEA
0927-49211-2
Album
CD
02/12/2002

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.1 (Reviews: 21)

MichaelSK
Member
*****
ein sehr gelungenes Instrumental

Kaahu Leef
Member
*****
I call it Orinoco Flow pt.2 but its beautiful

alleyt1989
Member
***
Erm, well it's different. 3.5.

Patrick7781
Member
**
Minder.

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

fleet61
Member
*****
... nach bewährter Rezeptur, aber immer wieder schön ...

Topbart
Member
***
Een van de weinig mindere nummers van Enya. Ik kom hier nog maar net tot 3 sterren. Tja, het kunnen nu eenmaal niet altijd meesterwerken zijn.....

sbmqi90
Member
******
Eins der schönsten Instumentals von Enya. Zauberhaft!

hisound
Member
******
Ein Traum. 6-

klamar
Member
****
... nett ...

begue
Member
****
Schönes dahin plätscherndes Instrumental.

WeePee
Member
****
Okay

sanremo
Member
**
2+

Beastmaster
Member
***
nicht unangenehm, wenn auch gar zahm 3+

remember
Member
****
hat bereits die Hookline von Only Time (!)
24/02/2008 15:45
lumlucky
Member
***
plätschert etwas belanglos vor sich hin...
Laatst gewijzigd: 05/07/2014 11:11
02/01/2008 16:16
Musicfreak
Member
****
Klingt etwas wie eine Mischung aus Storms Of Africa und Orinocco Flow. 4+
30/12/2006 01:53
Sacred
Member
****
Eher eine gewichtlose 4.
25/10/2006 21:41
Werner
Member
****
...sanftes Instrumental-Stück...
12/08/2006 16:23
AlterJunge
Member
*****
Gehört zu meinen Lieblingsmusikstücken !!!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.