Login
België (Vlaanderen)

Enya - Evacuee

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Enya
Roma Ryan
Producer:Nicky Ryan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Shepherd MoonsWarner
9031 75572-2
Album
CD
31/10/1991
3:48A Box Of DreamsWEA
3984213332
Album
CD
08/12/1997
3:49Only Time - The CollectionWEA
0927-49211-2
Album
CD
02/12/2002

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 19)

gherkin
Member
******
Ronduit schitterend nummer van Enya.

Patrick7781
Member
***
Iets minder.

Kanndasdennsein
Member
****
ok

remember
Member
****
Musik die auch zur Jahreszeit passt.

sbmqi90
Member
*****
Noch keine einzige 6? Schade, dass auch ich knapp keine geben kann. Von Enya ist sowieso so ziemlich alles wunderschön, aber gerade auf "Shepherd Moons" gibt es noch bessere Songs.

fleet61
Member
****
... sehr gut, 4 + ...

begue
Member
****
Gefällt mir ganz gut.

aloysius
Member
****
Vergleichsweise unauffällige Nummer auf "Shepherd moons".

ericwyns
Member
*****
Voortreffelijke sfeertrack van Enya uit haar "Shepherd Moons"-album, dat ze uitbracht in het jaar 1991.

Topbart
Member
*****
schitterend sfeervol nummer. Het begint al met dat onweergeluid en dan die fanfare en vervolgens gaat het over in een typisch Enya-nummer. mooi hoor!!!

hisound
Member
****
Noch ein typischer ruhiger Enya Titel.

WeePee
Member
****
Okay
18/06/2008 20:54
Blackbox!
Member
*****
Schönes Summen zu beginn des Liedes.Kann man ruhig auch
an Weihnachten sich anhören!
07/01/2008 03:51
Musicfreak
Member
****
Angenehme 3:50min. Geht aber nicht besonders in Ohr. 4.5
08/04/2007 09:48
MichaelSK
Member
****
wirkt deutlich reifer als die heutigen teilweise peinlichen Auftritte der "Young Hot Chicken" in den Charts
21/11/2006 00:07
PinkPopÄlskling
Member
****
Gutenachttitel im positiven Sinne, 4+. Nur von jemand in den Schlaf geküsst werden ist noch schöner als mit Enya einzuschlafen.
05/06/2006 23:18
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
16/07/2005 21:55
AlterJunge
Member
*****
Gehört zu meinen Lieblingsliedern !!!!!!!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.