Login
België (Vlaanderen)

Enya - March Of The Celts

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Enya
Roma Ryan
Producer:Nicky Ryan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17EnyaBBC
CD 605
Album
CD
03/1987
3:17The CeltsWEA
4509-91167-2
Album
CD
1992
3:15A Box Of DreamsWEA
3984213332
Album
CD
08/12/1997
3:15Only Time - The CollectionWEA
0927-49211-2
Album
CD
02/12/2002

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 14)

Patrick7781
Member
*
Niks.

schumi39
Member
****
Nicht meins von Enya.

remember
Member
****
Kein Marsch, aber Musik zum runterkommen.

fleet61
Member
****
... 4 - ...

ericwyns
Member
****
Sfeervol, instrumentaal nummer van Enya, o.a. terug te vinden op het album "The Celts".
4+

aloysius
Member
*****
Einfach nur stark!

Topbart
Member
*****
ik vind dit nummer toch wel 5 sterren waard!! Vooral dat pianospel in het midden maakt het zo bijzonder!!

sbmqi90
Member
*****
Also mir gefällt das sehr gut!
Laatst gewijzigd: 25/07/2013 16:59

hisound
Member
****
Ganz okay. 4+

AllSainter
Member
****
Gut

WeePee
Member
****
Für Enya ist das schon ein schnelles Teil .... :D ....
28/01/2008 01:20
Musicfreak
Member
***
Klar darf man das. Ein Marsch muss ja nicht unbedingt militärisch sein. Aber ich weiss, was du meinst. Denn das hier klingt definitiv nicht nach Marschmusik ;-) Ich find's ehrlichgesagt etwas öde.
06/12/2007 11:16
LarkCGN
Member
****
Ein hübscher, sinnlicher Marsch! Wenn man das überhaupt so nennen kann.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.