Login
België (Vlaanderen)

Enya - To Go Beyond (I)

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Enya
Roma Ryan
Producer:Nicky Ryan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:21EnyaBBC
CD 605
Album
CD
03/1987
1:21The CeltsWEA
4509-91167-2
Album
CD
1992

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

Alphabet
Member
******
Ein wunderbar gesingsangtes Stück von Enya.

Chiara machte 11 Jahre danach aus der Grundmelodie ihren ESC Beitrag "The one that I love", ohne dass dies jemandem aufgefallen ist.

Patrick7781
Member
***
Geht so.

sbmqi90
Member
*****
Dito hisound.

fleet61
Member
****
... annehmbar ...

ericwyns
Member
*****
Heel mooie 'easy listening'-muziek van Enya, o.a. terug te vinden op haar albums "Enya" (1987) en "The Celts" (1992).

aloysius
Member
***
Naja, schon etwas belanglos und auch ziemlich kurz...

hisound
Member
*****
Nichts Weltbewegendes ... und dennoch wunderschön.
28/01/2008 01:25
Musicfreak
Member
****
Badadada-Nanananana...Nichts Weltbewegendes...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.