Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Basto! - Gregory's Theme

Cover Basto! - Gregory's Theme
CD-Single
ARS - (be)
Cover Basto! - Gregory's Theme
Spinnin' SP314 (nl)

Nummer

Jaar:2011
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Jef Martens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/02/2011 (Positie 43)
Laatste week notering:09/04/2011 (Positie 48)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:5537 (271 Punten)
Airplay:12/02/2011 / Piek: 4 / Weken: 9
Dance:22/01/2011 / Piek: 2 / Weken: 15
Ultratip Bubbling Under:29/01/2011 / Piek: 16 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 47 / Weken: 13
be  Piek: 12 / Weken: 10 (V)
  Piek: 50 / Weken: 1 (W)

Tracks

17/01/2011
Promo - CD-Single ARS - (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gregory's Theme (Radio Edit)
  2:55
2.Gregory's Theme (Short Radio Edit)
  2:39
3.Gregory's Theme (Extended Mix)
  7:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit2:55Gregory's Theme [Promo]ARS
-
Single
CD-Single
17/01/2011
Short Radio Edit2:39Gregory's Theme [Promo]ARS
-
Single
CD-Single
17/01/2011
Extended Mix7:03Gregory's Theme [Promo]ARS
-
Single
CD-Single
17/01/2011
2:53Dance Hitlist 2011.1ARS
5332444
Compilatie
CD
28/01/2011
4:23Hitmix #01/2011 [Mixed by The Regulators]Versuz Essentials
VE 170 / 2766170
Compilatie
CD
25/02/2011
»» alles tonen

Jef Martens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock With You (Basto!)11/02/2006249
On My Own (Peter Luts & Basto!)12/04/20083111
Out There (John Dahlbšck feat. Basto!)21/03/2009Tip: 6 
Gregory's Theme (Basto!)05/02/20111210
Again And Again (Basto)12/11/2011Tip: 36 
I Rave You (Basto)14/07/2012Tip: 33 
Stormchaser (Basto)09/03/2013Tip: 71 
Bend And Break (Basto Remix) (Basto vs. Keane)14/09/2013Tip: 15 
Keep On Rocking (Basto)22/03/2014Tip: 36 
Hougabouga (Zeppe & Zikki feat. Jacques Vermeire & Jef Martens)06/12/2014372
Hold You (Basto)09/05/2015217
Unicorn (Basto & Natasha Bedingfield)12/03/2016Tip 
Sexy (Basto feat. Nat Conway)18/08/2018Tip 
Sunrise (Basto)20/10/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.55 (Reviews: 22)

MUSICBOJ
Member
****
Een goeie single van "Basto!", maar om nu te zeggen dat dit een hoogvlieger is? Iets te eentonig!! Afgerond naar boven 4 sterren!! ☺
Laatst gewijzigd: 06/06/2013 15:59

WeePee
Member
***
Naja

fabio
Member
******
genial

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

amazon92
Member
******
Das ist "Seek Bromance" eine 0 im Vergleich mit diesem Song !

Bec_Avicii
Member
******
Geweldig, even goed als Tim Berg, mischien wel beter en hij blijft goed

super50hmtv
Member
******
Ge-wel-dig!! Bijna een kopie van 'Bromance', maar dit vind ik persoonlijk zelfs nog een lekkerder nummer als de dancehit van het afgelopen jaar!!

Stevolution
Member
*
Ja, lekker makkelijk is dat, jongens. 'Het lijkt wel heel veel op Bromance, maar wat geeft het, het klinkt toch lekker!'. Ik zal het je uitleggen waarom dat geeft: 1) de muzikant geeft zelf niet of nauwelijks blijk van enige creativiteit en 2) hij verdient geld over andermans rug. Ik vind het op zich niet erg dat je je laat inspireren door anderen - dat deden John Lennon en Bob Dylan ook - maar dit is véél te makkelijk. En als ik zie voor welke meesterwerken deze Jef Martens nog meer verantwoordelijk is ("On the Floor" van DJ Felix en allerlei Lasgo-troep) dan weet ik wel hoe laat het is. Deze plaat is louter gemaakt met de intentie om eenvoudig geld te kunnen verdienen en voegt daarom niets toe aan het muzieklandschap.

S.

drdjrene
Member
****
Heel lekkere plaat, maar omdat deze toch wel erg op Bromance lijkt blijf ik steken op 4 punten.

Samuelw300
Member
*****
Hab ich - glaub ich - schonmal im Club gehört. Wusste aber nicht von wem das ist.

Hört sich ja super himmlisch an. Sehr fein rausgearbeitet der Sound u. die Melodie ist umwerfend reizvoll.

Yeah, don`t stop play it!

Patrick3
Member
*****
Lekker plaatje.

LLonden
Member
***
Kopie van Bromance, maar het lijkt ook op een nummer van wat jaren geleden maar ik weet niet meer welke

RV
Member
*****
Dit is eigenlijk een kopie van 'Bromance' van Tim Berg, maar ik kan niet zeggen welke nou eigenlijk beter is: ze klinken allebei even lekker.

Miraculi
Member
****
Ein romantisches Stueck HOUSE - na klar - hier war der Guttenberg im Spiel - aber wie heisst es so schoen ... besser gut geklaut als schlecht komponiert.

Supersok
Member
****
ja wat maakt het uit! gewoon lekker dit! lekkerder dan 'Bromance' als je het mij vraagt!

King Peos
Member
****
guter Clubtrack, unüberhörbar an "Bromance" angelehnt, deshalb auch nicht mehr als 4*!

DeejayDave
Member
****
Ja voor de vergelijking met "Bromance" hoeven we niet ver te zoeken. Had deze plaat een jaar eerder geweest, was dit zeker een grote knaller geworden. Nu vind ik het meer een softere versie van Tim Berg.

Marc the Mike
Member
***
Het is hier al gezegd: kopietje van Bromance

bjorn614
Member
******
Heeft veel weg van Tim Berg maar wel even goed

Der_Nagel
Member
*****
Extended Mix: gute bis sehr gute Electro House-Scheibe des Belgiers Jef Martens – 4.5 (aufgerundet auf knappe 5*)...

Wolfke
Member
******
Fantastische plaat, doet me denken aan Bromance - Tim Berg, deze gaat de komende weken/maanden nog behoorlijke potten breken als je het mij vraagt. Dik verdiende 6 ******
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.