Login
België (Vlaanderen)

Def Leppard - Gift Of Flesh

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Phil Collen
Producer:Def Leppard
Pete Woodroffe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:48Slang [Strictly Limited Edition]Mercury
532 493-2
Album
CD
13/05/1996
SlangMercury
532 486-2
Album
CD
1996

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault - Greatest Hits 1980–199511/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

fabio
Member
****
gut

Werner
Member
****
Solide vier.

bussibär
Member
****
Befriedigendes Lied. Damals haben wir noch unsere Tonträger gegenseitig auf Cassetten überspielt. War eine tolle Zeit.

Dino-Canarias
Member
****
Strenge Veganer dürften hier wohl um einen Nagel nicht
herumkommen, bei mir reicht's gerade noch zu einer
hauchdünnen 4....

(3.75)
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.