Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Andy Grammer - Keep Your Head Up

Cover Andy Grammer - Keep Your Head Up
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR/TONE
Muziek/Tekst:Andy Grammer
Producer:Lion's Share
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Andy Grammer feat. Mťlissa NKonda (Keep Your Head Up (RelŤve la tÍte))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2012 (Positie 43)
Laatste week notering:17/11/2012 (Positie 40)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9551 (96 Punten)
Airplay:27/10/2012 / Piek: 23 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:18/08/2012 / Piek: 2 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 94 / Weken: 2
be  Piek: 27 / Weken: 7 (V)
  Tip: 35 (W)
nz  Piek: 34 / Weken: 2

Tracks

06/08/2012
Promo - CD-Single Mostiko 23 23931-0 (CNR) [be] / EAN 8714221065077
Toon detailsAlles beluisteren
1.Keep Your Head Up (Album Version)
  3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09M6 Hits 2012UMSM
5337026
Compilatie
CD
05/12/2011
3:10So Fresh: The Hits Of Autumn 2012Sony
88691945902
Compilatie
CD
16/03/2012
3:09Un maxx de tubes 2012 Vol. 2WEA
5053105273423
Compilatie
CD
08/06/2012
Album Version3:12Keep Your Head Up [Promo]Mostiko
23 23931-0
Single
CD-Single
06/08/2012
3:09Hitzone 63USM
533 984-4
Compilatie
CD
07/09/2012
»» alles tonen

Andy Grammer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep Your Head Up06/10/2012277
Fine By Me02/03/2013471
Miss Me27/04/2013Tip: 35 
Back Home04/10/2014178
Fresh Eyes08/10/2016Tip: 24 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 35)

southpaw
Member
****
Allemal gutes Futter fürs Radio.

Widmann1
Member
*****
Wer ist das, damals total verpasst. Erinenrt mich an Jamie Cullum.

DaveNT
Member
***
Elevator music for the future? It's ok but no more than that.

sanremo
Member
**
2+

Zacco333
Member
****
Good song. I like the positive message. Always thought it made the top 50 though.

tigerlover
Member
***
matig

gerry1982
Member
******
Zeer leuk en vrolijk nummer! Deze heeft terecht de Ultratop 50 gehaald!

naamloos
Member
**
Matige song.

jimske
Member
**
Boring and dull. it just keeps going till it ends

MUSICBOJ
Member
****
Leuke popplaat van "Andy Grammer". Hoewel het nummer al stamt van december 2011, blijkt het maar écht te gaan doorbreken in augustus 2012!! Nu, maakt me niets. Fijne popplaat en mag best een hit worden!! ☺

willem1345
Member
****
Erg vlot nummer van Andy Grammer. 'Fine By Me' is voor mij nog een stukje beter, maar dit nummer mag er ook zeker zijn! Dit mag van mij wel gedraaid gaan worden op de radio. Ik geef het de meeste kans op SkyRadio.

Gunther1983
Member
******
Super leuk liedje ,ik word hier goed gezind van ze meer van dit zou ik zeggen ;)

RV
Member
*****
Inderdaad een prima popplaatje (en dus geen softrock, zoals Snormobiel hierboven al heeft aangegeven)! Niet hoogstaand, maar dat hoeft ook niet. Lekker nazomerplaatje!

DeejayDave
Member
****
Geen groots nummer. Heeft een vrolijke, zomerse twist. Zou zomaar eens een hitje kunnen worden.

Liam47
Member
**
niet mijn ding

gherkin
Member
***
Leuk om eens te horen, maar lang blijft het niet bij.

Supersok
Member
***
Ik dacht even dat het een cover was van Ben Howard, maar dat is gelukkig toch niet zo. Niet dat het nummer verder erg bijzonder is. Middelmaatje, wat mij betreft.

Chartsfohlen
Member
****
Musik, der ich nur schwer böse sein kann, immerhin zaubert sie vielen Menschen ein Lächeln auf's Gesicht und tut wirklich niemandem weh. In Sachen Humor stehe ich ja mehr auf die böse, starke Nuance, hier finde ich das einfach nett und sympathisch.

sophieellisbextor
Staff
****
Bon titre radio.

Smudy
Member
****
Gute Laune-Nummer. 4*

Kamala
Member
****
...immer wieder schön, ein fröhliches PopStück zu hören...

zxcvcxz
Member
***
Boring. Not for me.

BeansterBarnes
Member
***
Tried really hard to like this track but in the end it's only your average run of the mill pop track.

Peaked at #53 in Australia, 2012.

Peaked at #43 on my personal chart.
Laatst gewijzigd: 21/01/2013 10:07

KingBandicoot
Member
*****
Only just misses out on a 6, but only barely.

KitchenTel
Member
*****
Très accrocheur !

Chris A
Member
****
Pretty cool but nothing new that we already haven't heard unfortunately.

alleyt1989
Member
****
Enjoyable for a time but now it just reminds me of that scene from Pitch Perfect. Average now.
Laatst gewijzigd: 23/04/2015 16:11

Getharda
Member
****
Wo der Refrain ansteckend ist, erkenne ich nicht, aber die Nummer finde auch ich ganz in Ordnung.

Der_Nagel
Member
****
das selbstbetitelte Debütalbum des amerikanischen Singer-Songwriter kommt in diesen Tagen raus...artiger Gute-Laune-Pop fürs Autoradio - 4*...

vorerst resultiert #94 in den Billboard Hot 100...

irelander
Member
***
Okay but a bit annoying.

antonnalan
Member
*****
Very cool track. Has a nice vibe to it as well.

Hijinx
Member
***
The jazzy feel is nice and keeps it from being totally average, but then it does unfortunately replace potential ideas with more 'OH OH's, which aren't really on the winning side of the fence with that. 3.4
Laatst gewijzigd: 19/10/2014 16:55

bluezombie
Member
*****
Great track, very fun, catchy and upbeat. Love the happy feel to it and the vocals are excellent.

King Peos
Member
****
Debütsingle des Sängers aus Los Angeles. Eigentlich typische, uninteressante Radiomucke, aber für den ansteckenden Refrain kann ich ihm die 4* nicht verweigern.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.