Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ian Thomas [BE] - Baby

Cover Ian Thomas [BE] - Baby
CD-Single
ARS 2766909 (be)

Nummer

Jaar:2011
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Christina Milian
Terius Nash
Christopher Bridges
Christopher Stewart
Justin Bieber
Ian Thomas [BE]
Brigitte Derks
Producer:AJ Duncan
Coverversie van:Justin Bieber feat. Ludacris - Baby
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/03/2011 (Positie 44)
Laatste week notering:09/04/2011 (Positie 31)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10366 (69 Punten)
Vlaamse kids top 5:05/03/2011 / Piek: 1 / Weken: 24
Ultratip Bubbling Under:12/03/2011 / Piek: 47 / Weken: 1
Vlaamse top 10:19/03/2011 / Piek: 1 / Weken: 15
In de landen:
be  Piek: 15 / Weken: 4 (V)

Tracks

11/03/2011
CD-Single ARS 2766909 (UMG) [be] / EAN 0602527669090
Toon detailsAlles beluisteren
1.Baby (Radio versie)
  3:37
2.Baby (Bis)
  3:37
3.Baby (Playback)
  3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio versie3:37BabyARS
2766909
Single
CD-Single
11/03/2011
Bis3:37BabyARS
2766909
Single
CD-Single
11/03/2011
Playback3:37BabyARS
2766909
Single
CD-Single
11/03/2011
3:36More Than A GameARS
2774674
Album
CD
24/06/2011
3:35De Vlaamse 10 - Het beste van 2011ARS
2789843
Compilatie
CD
25/11/2011
»» alles tonen

Ian Thomas [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby19/03/2011154
Autograph18/06/2011Tip: 30 
You Are The One (Ian Thomas feat. Mello)14/07/2012Tip: 61 
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)20/10/2012Tip: 17 
Turn The Tide22/12/2012Tip: 68 
Lalaland06/04/2013264
Dancefloor In Five10/08/2013Tip: 53 
Rain12/10/2013103
Walking On Air (Anise K feat. Ian Thomas, Snoop Dogg, Lance Bass & Bella Blue)25/01/201445
Another Round29/03/2014212
Fall In Love (Dennis feat. Ian Thomas)26/04/2014Tip: 24 
Slow Down05/07/201484
Love X413/09/201491
Run Away (Ian Thomas feat. Nyanda)15/11/2014251
Cheers (Ian Thomas feat. Tyga)04/04/2015111
Till The Morning (Ian Thomas feat. Flo Rida & LiLana)08/08/2015187
Hello World (Live)23/01/2016Tip: 13 
Banana Pancakes (Live)30/01/2016Tip 
Too Good To Be True (Live)06/02/2016Tip: 4 
Song For My Dad (Live)13/02/2016411
Envelop Me (Live)20/02/2016Tip: 31 
Females (Live)27/02/2016Tip 
Slaap lekker (Fantastig toch) (Live)05/03/2016Tip 
Heartbroken12/03/2016Tip: 27 
That Girl Bad02/07/2016Tip: 32 
Molly12/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Than A Game02/07/2011625
Diversity04/05/20131617
GameTime05/07/20141311
Make Things Happen27/02/2016911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.38 (Reviews: 16)

mawedr995
Member
******
...

KVG
Member
*
Zeer zwak!

Marc the Mike
Member
*
Baby betekent in dit geval niet: schatje.

francisd
Member
*
Jong kereltje. Niets voor mij maar waarschijnlijk wel hip bij de tieners.

otnorot
Member
*
pijnlijk

jan256
Member
*
und wenn man denkt schlimmer gehts nicht kommt ein belgier daher und schafft es
Laatst gewijzigd: 19/03/2011 10:41

bjorn614
Member
*
hahahahahaha super slecht

SpiderDevil
Member
*
Ik vraag me eigenlijk af waarom ze dit hebben uitgebracht
zijn nederlands is ook nog slecht gezongen ook ,zelfs 1 ster is te veel voor dit

Cheetah
Member
*
Dan nog veel liever het orgineel

MUSICBOJ
Member
*
♥ Gewoon té slecht voor woorden!

Eve2
Member
*
wtf??? slecht!!!

White Tiger
Member
*
een "wannabieber" zekrs :/ Tis zowaar nog slechter dan Biebers Baby

Der_Nagel
Member
*
haha haha haha haha haha!!!!

Belgium has its own Justin Bieber - horrible, awful shit!

völlig überflüssige Bieber-Version - Nagel!


jeankeL
Member
*
ik was nog effe aan het twijfelen of ik dit een sarcastische 6 zou geven maar toch maar niet ;) 1 bieber is al meer als genoeg (eigenlijk al teveel) maar dit is toch echt niet nodig.

Patrick3
Member
**
Hiermee tracht de stiefzoon van Chris Van Tongelen de harten van de tienermeisjes te veroveren.Wellicht een hoge notering in de Kids top 20 maar verkopen????
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.