Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Elisa

Cover Yevgueni - Elisa
Digital
Petrol - (be)

Nummer

Jaar:2011
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Klaas Delrue
Yevgueni
Producer:Stef Kamil Carlens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/01/2012 / Piek: 28 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 28 (V)

Tracks

09/01/2012
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Elisa
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19WelkenraedtPetrol
0783126
Album
CD
25/02/2011
3:18Elisa [Promo]Petrol
-
Single
Digital
09/01/2012
Live3:37Live Gent/BruggePetrol
0783153
Album
CD
12/10/2012

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017541
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Der_Nagel
Member
****
ein recht zügig vorangehendes Stück der belgischen Pop-Rock-Gruppe, knapp aufgerundete 3.5…

ericwyns
Member
***
Leuk, maar niet echt onvergetelijk nummer van Yevgueni, uitgebracht op singel begin 2012.
3+

gherkin
Member
******
Mijn favoriete Vlaamse groep, die keer op keer bewijst hoe sterk muziek in het Vlaams kan zijn indien goed uitgevoerd. Helaas zelden met veel succes.

Patrick3
Member
******
Uitstekend.Laat ze nu eens een echte hit scoren.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.