Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Frank Ocean - Swim Good

Cover Frank Ocean - Swim Good
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:DEF JAM
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Kevin Risto
Waynne Nugent
Frank Ocean
Producer:Dirty Swift
Bruce Waynne
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Indiana [UK]
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/02/2012 / Piek: 39 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 39 (V)

Tracks

23/01/2012
Promo - Digital Def Jam 00602527815084 (UMG) / EAN 0602527815084
Toon detailsAlles beluisteren
1.Swim Good
  4:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:17Swim Good [Promo]Def Jam
00602527815084
Single
Digital
23/01/2012
4:10Jim - FestivalitisARS
5340064
Compilatie
CD
17/08/2012
4:11I Love Contact R&BARS
5339863
Compilatie
CD
14/09/2012
4:11I Love R&BARS
5339859
Compilatie
CD
14/09/2012
4:15Straight Outta Old SkoolUniversal
536.066-6
Compilatie
CD
25/09/2015

Frank Ocean   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swim Good04/02/2012Tip: 39 
No Church In The Wild (Jay-Z / Kanye West feat. Frank Ocean)30/06/2012404
Pyramids28/07/2012Tip: 24 
Lost02/02/2013Tip: 13 
Pink + White10/09/2016Tip: 3 
Nights28/01/2017Tip 
Slide (Calvin Harris feat. Frank Ocean & Migos)11/03/20171017
Chanel25/03/2017Tip 
Provider16/09/2017Tip 
Moon River24/02/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Channel Orange21/07/20121814
Blonde27/08/2016125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27 (Reviews: 11)

ahmetyal
Member
******
one of his best

tgebele
Member
****
Nette R&B-Nummer - aber ein wenig eintönig.

XpinkprincessX
Member
******
<3
Laatst gewijzigd: 02/07/2013 22:01

Widmann1
Member
****
ganz angenehm

Hijinx
Member
***
Cool production but not a favourite of mine.

bjorn614
Member
****
Tof nummer

irelander
Member
***
Actually not bad.

King Peos
Member
****
Guter Flow, ansprechender Beat, schöner Refrain. So lob ich mir R&B - 4+

Der_Nagel
Member
****
Ist das der Frank Ocean, welcher Mitglied der HipHop-Formation Odd Future Wolf Gang Kill Them All (OFWGKTA) ist? Dort wirkt übrigens auch Tyler the Creator mit. Passables R&B-Stück, der Sänger ist wohl gerne am Strand und mag das Meer – 3.5 (aufgerundet)...

Miraculi
Member
****
Ein angenehmer Groove umschmeichelt diesen Song von einem der kommenden R'n'B Neulingen aus der US-Szene : unaufgeregt und halbwegs geschmackvoll ...

http://www.youtube.com/watch?v=fZHztmRxpyU
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.