Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fleetwood Mac - Silver Springs (Live)

Cover Fleetwood Mac - Silver Springs (Live)
CD-Maxi
WEA 9362-43924-2 (de)

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Stevie Nicks
Coverversie van:Fleetwood Mac - Silver Springs
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 96 / Weken: 1

Tracks

1997
CD-Maxi WEA 9362-43924-2 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Silver Springs (Live)
  
2.Go Your Own Way (Live)
3.Songbird (Live)
4.Gypsy (Live)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:41The DanceReprise
9362-46702-2
Album
CD
19/08/1997
Silver Springs (Live)WEA
9362-43924-2
Single
CD-Maxi
1997
Edit4:5150 Years - Don't Stop [Deluxe Edition]Warner Bros.
0349785560
Album
CD
16/11/2018

Fleetwood Mac   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Albatross01/03/1969191
Oh Well29/11/196959
The Green Manalishi20/06/1970164
Rhiannon09/10/1976212
Go Your Own Way05/03/1977112
Don't Stop18/06/197768
Dreams08/10/1977224
Tusk13/10/1979268
Sara12/01/1980146
Hold Me03/07/1982148
Big Love02/05/198789
Seven Wonders01/08/1987274
Little Lies07/11/1987147
Family Man23/01/1988302
Everywhere23/04/1988114
Isn't It Midnight16/07/1988352
As Long As You Follow26/11/1988179
Save Me05/05/1990265
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dance06/09/1997374
The Very Best Of21/12/2002395
Rumours02/02/20131847
25 Years - The Chain16/02/20131038
Tusk12/12/20151484
Mirage (2016 Reissue)01/10/2016712
Tango In The Night (2017 Reissue)08/04/20174410
Fleetwood Mac27/01/2018943
50 Years - Don't Stop24/11/20181616
Greatest Hits05/01/20191728
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.59 (Reviews: 17)

rhayader
Member
*****
Finde ich etwas besser und ausdrucksstärker als die Studioversion aus den 1970er Jahren.

Besnik
Member
****
Recht angenehmes Stück, merkte erst garnicht das das eine Live Version ist, da es so ruhig war, man hört die Zuschauer ja erst am Schluss!

James Egon
Member
*****
stark

spatz-98
Member
*****
sehr gut

CDN: #38, 1997
USA: -

wysel
Member
*****
Unglaublich gut, ich war beim ersten Mal ein wenig erschrocken, als am Schluss Applaus aufbrauste, andere Bands bringen sowas nicht mal im Studio zustande

TheIncrediblePlumber
Member
****
Nice song! 3.5 stars

Uwe50
Member
****
Strophe wirkt irgendwie zu stark gebremst, sehr schöner Refrain.

Der_Nagel
Member
****
gemütlich ausgefallene Live-Version aus 1997 - 3.75...

naamloos
Member
**
Geen geweldige live uitvoering van het album Rumours uit 1976 om een diukke hit mee te coren. De gouden tijden van FM zijn voorbij.
Laatst gewijzigd: 17/09/2010 08:05

fleet61
Member
******
... einzigartig schöner Song der britisch-amerikanischen Superband ...
Laatst gewijzigd: 20/02/2014 17:32

remember
Member
***
eine sehr langweilige Version..nicht immer wird aus alt neu..
Laatst gewijzigd: 04/05/2009 21:34

Cornwell
Member
******
Highlight der Senior-Hippies...

Mitsuomi
Member
*****
schön
11/11/2007 15:53
thomas86
Member
******
stark
24/08/2004 18:45
Uebi
Member
*****
Wusste gar nicht, dass das sogar als Single rauskam. Da hätte es auf "the Dance" aber deutlich bessere Lieder gehabt. Trotzdem natürlich ein sehr hübscher Song, besonders der instrumentelle Mittelteil.
14/08/2004 17:11
SportyJohn
Member
*****
Hit 28 in NL, von das schöne "Reunion" Live Album "The Dance"... war nur am Platz # 96 in September 1997.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.