Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Avicii - Penguin

Cover Avicii - Penguin
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Leona Lewis / Avicii (Collide)
Avicii (Fade Into Darkness)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:06/08/2011 / Piek: 12 / Weken: 13
Ultratip Bubbling Under:06/08/2011 / Piek: 16 / Weken: 5
Dance Bubbling Under:30/07/2011 / Piek: 6 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 60 / Weken: 10
be  Tip: 16 (V)
  Tip: 33 (W)

Tracks

2011
Promo - CD-Single Ministry Of Sound - [eu]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Penguin (Original Club Mix)
  4:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Original Club Mix4:34Penguin [Promo]Ministry Of Sound
-
Single
CD-Single
2011

Avicii   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bromance (Tim Berg)31/07/2010127
Penguin06/08/2011Tip: 16 
Collide (Leona Lewis / Avicii)10/09/2011Tip: 13 
Levels12/11/2011427
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)19/11/2011Tip: 56 
Silhouettes19/05/2012Tip: 4 
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)30/06/2012Tip: 7 
Run Away (Tim Berg feat. Kate Ryan)21/07/2012Tip: 37 
Last Dance05/01/2013Tip: 19 
I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero)19/01/2013819
X You23/03/2013Tip: 34 
Wake Me Up!29/06/2013147
You Make Me21/09/20132011
Hey Brother16/11/2013324
Addicted To You01/03/2014517
Dar um jeito (We Will Find A Way) (Santana & Wyclef feat. Avicii & Alexandre Pires)17/05/2014Tip: 16 
Lay Me Down14/06/2014Tip: 4 
The Days11/10/2014Tip: 2 
Divine Sorrow (Wyclef feat. Avicii)29/11/2014Tip: 23 
The Nights17/01/20151415
Waiting For Love13/06/20151516
For A Better Day12/09/2015Tip: 3 
Broken Arrows28/11/2015Tip: 12 
Back Where I Belong (Otto Knows feat. Avicii)25/06/2016Tip 
Without You (Avicii feat. Sandro Cavazza)02/09/20171521
Lonely Together (Avicii feat. Rita Ora)09/12/20173610
You Be Love (Avicii feat. Billy Raffoul)20/01/2018Tip 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/201929
Tough Love (Avicii feat. Agnes, Vargas & Lagola)18/05/2019Tip: 18 
Heaven15/06/2019271
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True21/09/2013553
True (Avicii By Avicii)05/04/20142918
True / True (Avicii By Avicii)16/08/20141731
Stories10/10/2015735
Tim15/06/201911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 21)

remember
Member
***
Minimal besser als der "Fade into darkness" Remix.

southpaw
Member
***
Da passiert ziemlich wenig. Immerhin besser als der Siegel-Pinguin-Song vom ESC.

Kamala
Member
**
...sowas von langweilig und unmelodisch, nicht mal das Pianogeplänkel haut das Ganze raus - da schaue ich lieber meinen "Lieblingswatschelenten" zu -...

Sebastiaanmember
Member
****
Merkt niemand dan dat What It Feels Like hierop lijkt?

Zacco333
Member
****
Good dance instrumental from Avicii. I think both Fade Into Darkness and Collide are better though because the vocals add more to the track. This is still good though.
Laatst gewijzigd: 21/08/2013 05:59

DaJoe
Member
****
gut!
Laatst gewijzigd: 15/06/2012 19:33

antonnalan
Member
*****
Excellent, this is the instrumental behind "Fade Into Darkness," but it lacks a little without Andreas Moe's vocals.
Laatst gewijzigd: 10/10/2012 07:12

KingBandicoot
Member
******
Beautiful. Quite simply, it's a masterpiece. It's able to tell a story and capture the nature of penguins without using a single word. A breathtaking song, highly recommended.

boyce447
Member
*
Wat een grafplaat! hoe kan dit in vredesnaam in de Top 100 komen. Spoel hem zo snel mogelijk door de WC.

LLonden
Member
****
Lekker nummer

Wolfke
Member
******
Het klinkt erg irriterend, maar op de 1 of andere manier vind ik hem ontzettend leuk en vrolijk. Deze Penguin mag zeker en vast in de ultratop 50 komen :) 6****** (ik verhoog deze omdat ik hem steeds beter begin te vinden) Alleen jammer dat deze niet op de radio gedraaid word! Misschien binnenkort wel want er is een versie van die nummer gemaakt met zang erin: (Fade Into Darkness - Avicii & Tim Berg)
Laatst gewijzigd: 05/09/2011 00:06

eppo2011
Member
***
mooi

willem1345
Member
*****
Ontzettend mooie plaat van Avicii. Op een of andere manier weet 'Tim Berg' alias 'Avicii' van deze danceplaat iets speciaals te maken, iets wat we nog niet eerder hebben gehoord maar toch herkenbaar is. Daarbij is het einde van het nummer subliem: kippenvel.

Der_Nagel
Member
***
Club Mix: mit Vocals würde mir das Stück klar besser gefallen – zu monoton, bietet zu wenig Abwechslung – 3*...

RV
Member
****
Ik vind hem kortweg te irritant voor woorden. Dit mag van mij zo snel mogelijk de hitlijsten verlaten! Troep!

Edit 21/01/2012: Ik vraag me toch af waarom deze irritante versie van het nummer de hitlijsten moest bestormen. De vocale versie, Fade Into Darkness, is gewoon veel beter en heeft bovendien een ontzettend catchy refreintje. Zonde! Gelukkig werd Fade Into Darkness in de Top40 wél een klein hitje.

Edit 05/02/2012: Goed, het is geen Levels of Fade Into Darkness (alhoewel, dat laatste wel natuurlijk, maar dan wel instrumentaal), maar het is desondanks een redelijke danceplaat. Kan er wel aan gaan wennen, denk ik.
Laatst gewijzigd: 05/02/2012 21:31

gherkin
Member
***
Een gemiste kans.

Supersok
Member
***
Bij deze plaat denk ik eigenlijk alleen maar... wanneer begint het echt? Jammer! had meer in gezeten.

DeejayDave
Member
***
Behoorlijk eentonige track van Tim Berg aka Avicii. Een hit zit er waarschijnlijk niet in en dat is maar goed ook. Met dit op de radio, zou je na een week gillend gek worden.

King Peos
Member
****
nicht übermässig spannend, aber feine Klänge zum Relaxen. Kein Vergleich zur dreisten Leona Lewis-Version "Collide" - 4*

Miraculi
Member
***
Langgestreckte Klavier-House-Langeweile, die sich zu sehr im Kreis dreht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.