Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arsenal - Melvin

Cover Arsenal - Melvin
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:PLAYOUT!
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Hendrik Willemyns
John Roan
Shawn Smith
Producer:Arsenal
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/04/2011 (Positie 20)
Laatste week notering:10/09/2011 (Positie 49)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:591 (786 Punten)
Airplay:02/04/2011 / Piek: 7 / Weken: 17
Back Catalogue Singles:13/04/2013 / Piek: 6 / Weken: 27
Ultratip Bubbling Under:26/03/2011 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 23 (V)
  Piek: 46 / Weken: 2 (W)

Tracks

14/03/2011
Promo - Digital Playout! - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Melvin (Radio Edit)
  4:16
2.Melvin (Album Version)
  4:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:16Melvin [Promo]Playout!
-
Single
Digital
14/03/2011
Album Version4:53Melvin [Promo]Playout!
-
Single
Digital
14/03/2011
4:52LokemoPlayout!
pomcd012
Album
CD
11/04/2011
4:14Life Is Music 2011.1EMI
0261602
Compilatie
CD
29/04/2011
4:15Maximum Hit Music 02 2011Universal
5334448
Compilatie
CD
27/05/2011
»» alles tonen

Arsenal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Doorman21/06/2003Tip: 2 
Switch14/05/2005Tip: 8 
Saudade30/07/2005Tip: 17 
Lotuk26/04/20081911
Estupendo30/08/2008424
Melvin02/04/2011523
One Day At A Time09/07/2011Tip: 3 
High Venus12/11/2011Tip: 9 
Black Mountain (Beautiful Love)22/03/2014374
Not Yet Free07/06/2014Tip: 11 
Temul (Lie Low)04/10/2014396
Amplify30/12/2017501
Whale05/05/2018Tip: 6 
Stick & Groove15/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oyebo Soul24/01/2004754
Outsides07/05/2005474
Lotuk12/04/2008156
Lokemo16/04/2011249
Furu12/04/2014141
In The Rush Of Shaking Shoulders26/05/2018218
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.85 (Reviews: 20)

rhayader
Member
***
Belanglos, aber wenigstens nervt es nicht so, wie vieles andere.

Sgt.Pepper
Member
****
Schöner Hit aus Belgien.

AllSainter
Member
**
...

remember
Member
****
Okay, southpaw wird hier als Referee von der FIFA gesperrt.

southpaw
Member
*****
Sehr starke Spielzüge, souverän verwandelte Vorlagen, erhabene Historie ... Arsenal ❤.

groza
Member
******
zeer aanstekelijk nummer

irelander
Member
***
Perhaps a grower. Quite cool.

otnorot
Member
******
Heerlijk zomers

Cheetah
Member
*****
Zalig

slytuna
Member
******
Zeer goed! Dat zijn we tegenwoordig niet gewoon van de belgische artiesten!

MUSICBOJ
Member
*****
♥ Wat een lekker nummer van "Arsenal"!! Het beste wat ze al hebben uitgebracht. Dik 5 sterren!!

bjorn614
Member
******
Hun Beste nummer

Marc the Mike
Member
****
Estupendo!

welpke
Member
*****
Deze vliegt gewoon met raketsnelheid naar de toppen van de charts!

Der_Nagel
Member
*****
träumerischer Synth Pop(rock) aus Belgien...vielleicht etwas für unseren FC Arsenal-Fan southpaw? –5*...

lonelyness
Member
******
Çooook güzel.

jeankeL
Member
******
fantastische nieuwe schijf van arsenal! laat zoiets maar eens een hit worden.

gherkin
Member
******
Arsenal is terug én hoe. Wat een topschijf!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.